Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Nieuwsbrief Dorpsplatform Prinsenbeek

  Het Dorpsplatform Prinsenbeek (DPP) gaat voortaan elke twee maanden via een nieuwsbrief melden waarmee de verschillende domeinen bezig zijn, en daarmee waarvoor de vrijwilligers van het platform zich inspannen. Ook meldt het DPP dat Bekenaren welkom zijn bij de maandelijkse openbare vergaderingen.

  De vergaderingen zijn op woensdag en beginnen meestal om 19.30 uur. Dit jaar is de planning als volgt: 15 maart, 19 april, 24 mei, 28 juni, 6 september, 11 oktober, 15 november en 13 december. Waar de vergaderingen plaatsvinden, wordt kort tevoren bekendgemaakt. Op 15 maart is dat in De Drie Linden.

   

  DPP is een platform voor en door Bekenaren met hart voor het dorp. Het streeft ernaar de leefbaarheid in Prinsenbeek te consolideren en daar waar mogelijk verder te vergroten. Dit doen de leden onder andere door zorg te dragen voor de uitvoering van het Dorpsplan Prinsenbeek.

   

  DPP wil graag een verbindende factor zijn en dialoog en samenwerking stimuleren tussen Beekse inwoners en organisaties. De verschillende domeinen waarin op dit moment aan diverse projecten en activiteiten wordt gewerkt zijn: Duurzaamheid, Economie, Initiatieven en Subsidies, Jeugd- en Kinderdorp, Leefbaarheid, Openbare ruimte, Veiligheid, Wonen en Zorg.

   

  Ook worden onder de vlag van het DPP periodiek het Verenigingsoverleg en Evenementenoverleg georganiseerd. Wil je je steentje bijdragen door je als vrijwilliger aan te sluiten bij het DPP? Of heb je vragen of suggesties? Kijk dan op de website van het dorpsplatform (klik hier)

   

  In de eerste nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen aan de orde: luchtkwaliteit, verenigingsoverleg , mobiliteit, jeugdraad, Wind A16, terrasregels, positie marktkramen, subsidies en Prinsenbeek Panel. Voor de nieuwsbrief van het dorpsplatform: klik hier

  Dinsdag 07 maart 2023
  Prinsenbeekdorpsplatformvrijwiligers
  0
  [nexturl]
  Reacties