1. Nieuwe Markt verdient spetterende opening

  ‘Onze nieuwe Markt verdient een spetterende opening!’ Dat vinden de initiatiefnemers van de werkgroep WOM (Werkgroep Opening Markt), die hiervoor het weekend van Koningsdag 2020 heeft uitgekozen.
  Nieuwe Markt verdient spetterende opening
  Met de Markt nog onder constructie was het afgelopen weekend ook al gezellig in het dorpscentrum.

  ,,We hebben sinds kort een nieuwe multifunctionele Markt in Prinsenbeek, met vele mogelijkheden. Die moet het bruisend hart worden van ons dorp, een plek waar iedereen naartoe komt om een activiteit te organiseren of eraan deel te nemen’’, aldus Martijn Meeuwissen, van de werkgroep.

   

  De initiatiefnemers zien vele kansen. Één daarvan is een spetterend openingsfeest. Het is de bedoeling om in het weekend van 25, 26 en 27 april 2020 een mooi dorpsfeest weg te zetten. Er zijn allerlei ideeën en er wordt gepraat met verschillende groeperingen om het weekend verder vorm te geven, onder andere met de lokale horeca, het smartlappenkoor en het oranjecomité (OCP). De werkgroep vindt het ook belangrijk dat de bewoners rondom de Markt betrokken worden bij de eerste ideeën.

   

  Officieel tintje

  ‘Duidelijk is wel: het moet een mooi feest worden voor iedereen, met ook een officieel tintje’, verklaart de werkgroep. Die verwacht dat dit zeker gaat lukken in een dorp als Prinsenbeek. ‘Daar zijn ze wel in voor een feestje.’

   

  De Werkgroep Opening Markt (WOM) bestaat uit Nancy Leijten-Baas, Martijn Meeuwissen en Richard van den Berg. De club is geen onderdeel van, maar wel nauw verbonden met de Werkgroep Markt Prinsenbeek en het Dorpsplatform Prinsenbeek.

  Woensdag 18 september 2019
  PrinsenbeekMarktopeningsfeest
  Nieuwe Markt verdient spetterende opening
  Met de Markt nog onder constructie was het afgelopen weekend ook al gezellig in het dorpscentrum.
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.