Trined 728
 1. Nieuw seizoen zwembad De Kuil

  Over zes weken gaat zwembad De Kuil in Prinsenbeek weer open voor publiek. Het seizoen start op zaterdag 22 juni en bij goed weer is het zwembad tot en met zondag 18 augustus dagelijks geopend.
  Nieuw seizoen zwembad De Kuil

  De vrijwilligers van Team De Kuil hebben al veel voorbereidend werk verricht. Zo zijn de speeltoestellen teruggeplaatst en is afgelopen maandag extra zand op het strand aangebracht. Donderdag 23 mei start het sloopwerk van de houten piramidedaken van beide gebouwen. Deze worden vervangen door aluminium dakbedekking, die er uitziet als zink. Deze werkzaamheden zullen naar verwachting op 12 juni gereed zijn.

   

  Vanaf 22 juni tot en met 18 augustus is het zwembad bij goed weer dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op de website van De Kuil wordt elke ochtend kenbaar gemaakt of het die dag open of gesloten is. Toegang tot 4 jaar is gratis. Vanaf 4 jaar vraagt Stichting De Kuil een bijdrage van € 0,50.

   

  Activiteiten

  Ook komend seizoen staan er alweer verschillende activiteiten gepland op het terrein van het zwembad. Noteer alvast:

  • Summer-editie Ladiesfair op zondag 23 juni;
  • Nationale Modderdag op vrijdag 29 juni;
  • Zeskamp Jeugdraad Prinsenbeek op zaterdag 29 juni;
  • Kuil in Concert op zondag 30 juni en
  • Pitt Festival op zaterdag 21 september.

   

  Hou de komende periode website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie.

   

  Vrijwilligers

  Lijkt het je het leuk om één of meerdere dagdelen bij De Kuil mee te draaien, geef je dan op als vrijwilliger. Je kunt zelf bepalen welke dag en welk dagdeel je wilt helpen. Na aanmelding ontvang je een online planning waarop je kunt zien welke dagen en dagdelen nog vrij zijn.

   

  Badmeester

  Ben je nog op zoek naar een zonnige vakantiebaan en ben je in het bezit van Zwemvaardigheid 1 en/of een Lifeguard-diploma? Meld je dan aan als badmeester bij De Kuil.

   

  Informatiebijeenkomst

  Op zaterdag 15 juni om 09.00 uur is er een informatieochtend bij De Kuil. Dan wordt uitleg gegeven over wat er van vrijwilligers en badmeesters wordt verwacht. Iedereen die misschien wil komen helpen deze zomer, is hier welkom. Je kunt je met je vragen ook richten aan vrijwilligers@dekuilprinsenbeek.nl. Aansluitend gaat Team De Kuil zaterdag 15 juni ook verder met het gereedmaken van De Kuil. Mocht je hierbij willen helpen, doe dan wat oude kleren aan. Alle hulp is welkom.

   

  Klusteam

  Stichting De Kuil wil ook graag het klusteam uitbreiden; er moet namelijk nog een hoop gebeuren. Ben je een beetje handig en vind je het leuk hier wat tijd aan te besteden (woensdag- en/ of zaterdagochtend), geef je dan op bij Herman Nouwen (onderhoud@dekuilprinsenbeek.nl).

  Donderdag 09 mei 2019
  Prinsenbeekzwembad De Kuil
  Nieuw seizoen zwembad De Kuil
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.