Groenrijk kerst 2021
 1. Nieuw aanbod op KinderzwerfboekDag

  De Kinderboekenweek start woensdag 6 oktober met de Nationale KinderzwerfboekDag. Aanleiding voor de bewoners van Banierstraat 26 om hun boekenkastje buiten te vullen met nieuwe boeken. En als het droog is er nog veel extra exemplaren bij te leggen. Alle kinderen zijn welkom om er een uit te zoeken.
  Nieuw aanbod op KinderzwerfboekDag

  Vee kinderen kunnen thuis niet lezen omdat ze geen boeken hebben. Daarom is de Nationale KinderzwerfboekDag in het leven geroepen. Waarbij zoveel mogelijk boeken uit zwerven gestuurd worden, zodat zoveel mogelijk kinderen hiervan kunnen profiteren.

   

  Ook aan de Banierstraat is er voor elk wat wils, van peuter tot tiener, aldus de initiatiefneemster van de minibieb aan huis. Kinderen mogen er een gratis boek pakken. Is het uit, dan kunnen ze het weer terugzetten. Het boekenkastje is elke dag geopend en staat aan de stoep, in de looproute naar basisschool De Griffioen.

   

  In Prinsenbeek zijn meer van dergelijke KinderzwerfboekStations, zo ook aan de Vianendreef 43 en in basisschool De Horizon, klik hier.

  Maandag 04 oktober 2021
  PrinsenbeekKinderzwerfboekboekenkinderen
  Nieuw aanbod op KinderzwerfboekDag
  0
  Reacties