Groenrijk 728 100920
 1. BAK Kapellenfestival

  ‘De muzikale hoogmis van het jaar’, zo noemt de Beeckse Algemene Karnavalsstichting het BAK Kapellenfestival. Deze carnavaleske muziekmiddag vindt komende zondag 16 februari plaats in de foyer van De Drie Linden in Prinsenbeek.
  BAK Kapellenfestival
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Door BAK van Boemeldonck

  Een feest voor het oor en een lust voor het oog! Zo kan en mag de muzikale, carnavaleske middag wel omschreven worden.

   

  Dit jaar strijden er negen kapellen om de ‘Toffe Uilenbal(k)’. In totaal zijn er drie prijzen. Eén voor ‘winnaar muzikaal’, één voor ‘winnaar 'karnavalesk’ én één voor ‘winnaar algemeen’. Die laatste gaat er ook vandoor met de ‘Toffe Uilenbal(k)’, en mag deze wisseltrofee een jaar lang in het repetitielokaal koesteren.

   

  Hilarische acts

  Iedere kapel krijgt 20 minuten speeltijd om de muzikale kunsten en carnavaleske act op te voeren. De ervaring leert dat de combinatie van hoogstaande muzikale kwaliteiten en hilarische acts garant staan voor een gezellige middag.

   

  De middag wordt om 13.00 uur geopend door Prins Kaaff LIV met zijn hele gevolg. De grootvorst verzorgt ook de loting. In de koker zitten: D’Ruit, Pretbend Nou En!?, Nootweer, Magrietje, TTT, Dusz?!, de Hofkapel, De Lapzwansen en De Chicas.

   

  Tot ziens op het BAK Kapellenfestival 2020. Aanvang om 13.00 uur in de foyer van De Drie Linden.

  Dinsdag 11 februari 2020
  PrinsenbeekmuziekblaaskapellenKapellenfestivalcarnaval
  BAK Kapellenfestival
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.