Groenrijk 728 100920
 1. Met single komt droom Jason (15) uit

  Met de presentatie van zijn eerste single komende zondag in Feestcafé D’n Henk in Prinsenbeek komt voor Jason (15) een droom uit. ‘Wat is het leven toch mooi’ heet het lied van de ambassadeur van de Stichting Opkikker.
  Met single komt droom Jason (15) uit
  NT Promotions

   

  Jason werd geboren met het Chargé syndroom (schisis en een hartafwijking). Ondanks zijn handicap staat de jonge Bredanaar al vanaf zijn tiende jaar op diverse podia in Nederland. 

   

  Op tweejarige leeftijd ging hij samen met zijn ouders naar een concert van Frans Bauer, waar hij samen met de zanger een liedje mocht zingen. Vanaf dat moment begon hij mee te zingen met Nederlandstalige zangers. In zijn rol als ambassadeur van de Stichting Opkikker organiseerde hij ook het eerste benefietconcert voor deze stichting, die kinderen met een ziekte of aandoening een onvergetelijk dag bezorgt.

   

  Toen Jason eens bij D'n Henk op het podium stond, waren de aanwezige gasten en zaaleigenaren Kevin en Henk Prins zo onder de indruk van zijn zangkwaliteiten, dat zij spontaan het initiatief namen om hem te helpen zijn droom te verwezenlijken, namelijk een eigen single opnemen. Singer/songwriter en producer Carlo Verkooijen produceerde vervolgens samen met zijn zoon Mike Verkooijen  een lied geïnspireerd op het levensverhaal van Jason. ‘Wat is het leven toch mooi’ is volgens Carlo Verkooijen een single met een boodschap aan iedereen: ,,Ondanks alle tegenslagen in het leven, moet je blijven geloven dat je je dromen kunt realiseren.’’

   

  De officiële presentatie op 19 november zal eveneens in het teken staan van Stichting Opkikker. Diverse sponsors hebben hun medewerking toegezegd en er staan collectebussen. Het begint om 15.00 uur en de zaal is open vanaf 14.30 uur. De toegang is gratis. Naast Jason treden tal van andere artiesten op, zoals Robin van Damme, Ferry Goorden, Marco Kanters, Danny Staneke, Carlo Verkooijen en vele anderen.

  Dinsdag 14 november 2017
  PrinsenbeeksinglezangerStichting Opkikker
  Met single komt droom Jason (15) uit
  NT Promotions
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.