1. Marktterrein gereed vóór BBF en kermis

  Het werk aan de Markt in Prinsenbeek loopt mooi op schema, vertelt projectleider Eddy Rombouts van Aannemingsbedrijf Van den Elshout & de Bont. Na de vakantie zijn ze alweer bijna drie weken bezig is.
  • (Foto: Aannemingsbedrijf Van den Elshout & de Bont, De BouwApp)

  De afgelopen dagen met straatwerk op het plein. ,,Over twee weken zijn de parkeerplaatsen en het evenemententerrein klaar, zodat hier het Biks Blaos Festijn en de kermis er kunnen plaatsvinden.’’ Van 9 tot 23 september wordt er niet gewerkt, op instructie van de gemeente, aldus Rombouts.

   

  Op 23 september start de aannemer dan met het uitwisselen van de stenen ter hoogte van Eetcafé De Swaen en Jingling. Omdat er eerder geen stenen beschikbaar waren, is de weg daar toen dichtgemaakt met oude stenen. Tijdens dit werk wordt het verkeer weer omgeleid.

   

  Fase 7

  Tegelijkertijd wordt ook de boulevard voor Hema en Jumbo onder handen genomen, ofwel fase 7. Waarbij de aannemer ervoor zorgt dat de winkels altijd bereikbaar blijven. Dan gaat ook voor zaal Marktzicht de definitieve bestrating erin.

   

  Begin september zullen bewonersbrieven worden verstuurd en aankondigingen worden gedaan. Verder kan iedereen op de hoogte blijven via de BouwApp en kunnen mensen met vragen of opmerkingen reageren via marktprinsenbeek@elshoutendebont.nl. Voor calamiteiten buiten werktijden kan men contact opnemen via tel. 06-15 61 16 20. 

  Vrijdag 23 augustus 2019
  PrinsenbeekMarktVan den Elshout & de Bont aannemingsbedrijf
  • (Foto: Aannemingsbedrijf Van den Elshout & de Bont, De BouwApp)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.