1. Start lustrumfeest met Corry Konings

  Het is deze week vijf jaar geleden dat de bewoners van zorgcentrum Thebe Hagedonk verhuisden van de Middenweg naar de Markt/Schoolstraat in Prinsenbeek. Een mooie aanleiding voor een gezellige feestweek, vond de projectgroep, die de bewoners maandagmiddag in Zaal Marktzicht verraste met een optreden van zangeres Corry Konings.
  (Foto's: Hans Eijkemans en Ingrid Rasenberg)

  Monique Geerts, woonachtig in Hagedonk, zorgde even daarvoor voor de officiële aftrap van de feestelijkheden, door het afschieten van party poppers. Daarna was er een film met felicitaties en andere boodschappen van bewoners. Corry Konings maakte er vervolgens een vrolijke eerste dag van. Ze nam alle tijd voor een gezellig optreden en de bewoners genoten van zang en polonaise. 

   

  Ook de komende dagen staat alles in het teken van het eerste lustrum. Morgen is er een diner met het spel ‘Ik hou van Holland’ en woensdag is er een kermis, met springkussen, poffertjes en suikerspinnen. Die dag vindt ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd in Modern Prinsenbeek plaats. Donderdag gaan de bewoners van de zorgappartementen mee met paardentram en rijtuigen. Voor de mensen van de gesloten afdeling is er dan een mobiele kinderboerderij en een optreden van het zangduo Wim en Geet. Vrijdag is er voor de bewoners nog een playbackshow.

  Maandag 23 september 2019
  PrinsenbeekThebe HagedonklustrumfeestCorry Konings
  (Foto's: Hans Eijkemans en Ingrid Rasenberg)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.