Groenrijk 728 sept
 1. Lichtjesavond begraafplaats

  Jan Reedijk Uitvaartverzorging organiseert op dinsdag 2 november, Allerzielen, een Lichtjesavond op de begraafplaats aan de Markt in Prinsenbeek. Iedereen is hier welkom om overleden dierbaren te herdenken.
  Lichtjesavond begraafplaats
  (Foto: Het Kruispunt)

  Door Femke Machielsen

  Voorafgaande aan deze Lichtjesavond zal er in kerk OLV ten Hemelopneming tot ongeveer 20.00 uur een gebedsviering voor Allerzielen plaatsvinden. Aansluitend heeft u de mogelijkheid om vanuit de kerk via het rouw- en trouwpaadje naar de begraafplaats te komen.

   

  Bezoekers die de kerkdienst niet bijwonen, zijn welkom vanaf 19.30 uur om hen te gedenken die overleden zijn. Heeft u een dierbare begraven of bijgezet in urnenmuur of urnengraf op deze begraafplaats, dan bent u hartelijk welkom om een lichtje in ontvangst te nemen en dit te plaatsen op of nabij het graf of de gedenkplaats van uw dierbare.

   

  Deze avond is de begraafplaats sfeervol verlicht. U wordt verwelkomd door iemand namens de organisatie. Daarbij overhandigt een van onze vrijwilligers u een graflichtje dat u bij een dierbare op een graf of bij de urnenmuur kunt plaatsen.

   

  Uw bezoek aan deze begraafplaats is kosteloos, evenals het graflichtje dat u bij aankomst ontvangt. Bij de uitgang treft u een collectebus aan voor een vrijwillige bijdrage om de kosten enigszins te dekken en om ook in 2022 een Lichtjesavond te kunnen organiseren.

   

  Deze Lichtjesavond is voor iedereen toegankelijk. Heeft u geen dierbare op de begraafplaats, ook dan kunt u een lichtje afhalen bij de ingang, en indien gewenst meenemen naar uw huis om daar het lichtje bij een eventuele foto te ontsteken.

   

  Deze avond wordt muzikaal opgeluisterd door enthousiaste koorleden van ‘What’s in a Note’ uit Prinsenbeek.

   

  Tuincentrum Groenrijk Schalk zal aanwezig zijn met een stand, waarbij u tegen inkoopsprijs een stukje kunt kopen voor bij het graf.

   

  Samenvattend: Heeft u een dierbare verloren en wilt u hem of haar gedenken, dan bent u hartelijk welkom op dinsdag 2 november 2021 vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

   

  Voor meer informatie kunt u terecht bij Femke Machielsen van Afscheidshuys d’ Beek, Beeksestraat 5, tel. 076- 5022887.

  Donderdag 14 oktober 2021
  PrinsenbeekLichtjestochtoverleden
  Lichtjesavond begraafplaats
  (Foto: Het Kruispunt)
  0
  Reacties