1. Lezing CEO VDL Steelweld bij Rotary

  Lezing CEO VDL Steelweld bij Rotary
  (Uit bedrijfsfilm VDL Steelweld)
  Rotary Club Prinsenbeek en Omstreken heeft maandag 25 maart Peter de Vos, directeur van VDL Steelweld Group, uitgenodigd als spreker. In Café-Zaal Marktzicht vertelt hij over de zoektocht naar geschoold technisch personeel in de huidige krappe markt.

  ‘Hightech bedrijf  & de arbeids-/opleidingsmarkt’ is het onderwerp van zijn algemene bedrijfspresentatie, waarbij hij zal inzoomen op de schaarste aan technisch geschoold personeel en op de samenwerking met scholen. De lezing is volgens de Rotary bedoeld voor iedereen met interesse in (werken in) de hightech industrie, die actief is binnen scholen en onderwijswereld of geïnteresseerd is in leiderschap en business.

   

  VDL Steelweld

  VDL Steelweld – met de hoofdvestiging in Breda en circa vijfhonderd medewerkers - is actief op het gebied van  productieautomatisering, systeembouw en parkeersystemen. Het concern heeft vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië, Duitsland, Zweden, Roemenië, China en India. ‘Wij ontwerpen, produceren en installeren gerobotiseerde productiesystemen met een breed scala aan handling-, assemblage- en verbindingstechnieken voor industriële toepassingen’. VDL Steelweld is sinds 1995 onderdeel van de VDL Groep. https://youtu.be/hNKmNfz5f7w.

   

  VDL Groep

  VDL Groep - 15.000 medewerkers, 93 werkmaatschappijen verspreid over 19 landen - is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen, automobielassemblage en eindproducten.

   

  De lezing begint om 19.30 uur in Café-Zaal Marktzicht. De entree bedraagt €5, te betalen aan de zaal. Studenten mogen gratis komen, op vertoon van een collegekaart. Aanmelden kan via rotaryprinsenbeek@gmail.com.

  Vrijdag 15 februari 2019
  PrinsenbeekRotary Club PrinsenbeekVDL Steelweld
  Lezing CEO VDL Steelweld bij Rotary
  (Uit bedrijfsfilm VDL Steelweld)
  Reacties