Groenrijk 728 281020
 1. Lessen over Picasso en Matisse

  Het Atelier aan de Markt 37 in Prinsenbeek gaat na de coronastilte in oktober weer van start met lessen kunstgeschiedenis, meldt Marie-Louise Verpaalen. Picasso en Matisse staan op het programma en er zijn nog plaatsen vrij.
  Lessen over Picasso en Matisse
  (Foto: Marie-Louise Verpaalen)

  Om de cursisten voldoende afstand van elkaar te kunnen laten houden wordt gewerkt met kleinere groepen. Er is nog ruimte om deel te nemen op dinsdagavond 13 en 20 oktober van 20.00 tot 22.00 uur en donderdag 15 en 22 oktober van 13.30 en 15.30 uur.

   

  De middaggroep is nieuw; die is erbij gekomen om extra ruimte te creëren en om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven kunstgeschiedenis te volgen. Belangstellenden kunnen zich deze week nog aanmelden via mlverpaalen@hotmail.com. Deelname kost €16 per avond.

   

  Verpaalen is in 2012 gestart met Het Atelier aan de Markt. Eerder vertelde ze al dat het in haar atelier draait om kunstzinnigheid, creativiteit en niet in de laatste plaats om gezelligheid. Er werden door de jaren heen door kunstenaars en docenten kunstgeschiedenis al verschillende workshops en lessen gegeven.  

  Woensdag 23 september 2020
  PrinsenbeekHet AtelierkunstgeschiedenisworkshopsMatissePicasso
  Lessen over Picasso en Matisse
  (Foto: Marie-Louise Verpaalen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.