Groenrijk 728 sept
 1. Leeskring ‘Eenvoudig leven’

  Protestantse kerk Het Kruispunt organiseert vanaf 14 oktober drie avonden de ‘Leeskring Eenvoudig Leven’. Aanmelden hiervoor kan tot 3 oktober.
  Leeskring ‘Eenvoudig leven’
  (Foto: www.hetkruispunt.org)

  Door Annemarie Lettinga

  In onze tijd wordt duidelijk dat we hard op weg zijn deze wereld onleefbaar te maken. Wie in dat besef de Bijbel leest, voelt de vragen boven komen: Wat moeten we doen? Wat kunnen we nog? Wat heeft prioriteit?

   

  Het boek ‘Eenvoudig leven’ is een bundel over thema’s als duurzaamheid en levensstijl. De auteurs slaan een brug tussen Bijbel en actualiteit. Ze wijzen een weg naar het goede leven dat, verrassend genoeg, het eenvoudige leven blijkt te zijn. Eenvoudig leven geeft diepe vreugde en opent nieuw perspectief. Beknopte interviews illustreren hoe dat er in de praktijk uit kan zien. Dit boek is geschreven door Sam Janse, Bert de Leede, Koos van Noppen en Jacques en Paul Schenderling.

   

  Deelnemers lezen thuis gedeelten uit het boek. Op de avond zelf praten we door aan de hand van gespreksvragen. Begeleiding door ds. Chantal Kok-Schaap.

   

  Nieuwsgierig? U bent van harte welkom op donderdag 14 en 28 oktober en 11 november om 20.00 uur in Het Kruispunt, Harmonielaan 24 in Prinsenbeek.

  Meer informatie en aanmelden (voor 3 oktober) kan via verdieping@hetkruispunt.org. 

  Zaterdag 25 september 2021
  PrinsenbeekHet Kruispunteenvoudig leven
  Leeskring ‘Eenvoudig leven’
  (Foto: www.hetkruispunt.org)
  0
  Reacties