Groenrijk 728 100920
 1. Laatste dag poelier op weekmarkt

  De Marktpoelier Yerseke stond vanochtend voor het laatst op de weekmarkt in Prinsenbeek. Dat de poelier hier is gestopt, heeft vooral te maken met een personeelstekort, hoorden klanten aan de kraam.
  Laatste dag poelier op weekmarkt
  (Archieffoto)

  De Marktpoelier stond sinds augustus vorig jaar op de weekmarkt in Prinsenbeek en was nog bezig met het opbouwen van een klantenkring hier. Omdat het de laatste markt was die het bedrijf erbij had genomen, is besloten om hier te stoppen.

   

  De Marktpoelier Yerseke staat al ruim dertig jaar op inmiddels zo’n vijfentwintig markten in Brabant, Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

   

  Voorlopig zal de vrijgekomen plek in Prinsenbeek nog niet worden opgevuld, verwacht één van de andere marktkooplieden die er vanochtend stond. Zodra er een gegadigde is, wordt dat bekendgemaakt.

   

  De afgelopen tijd zijn meer kramen van de Prinsenbeekse weekmarkt verdwenen, namelijk die met sokken en ondergoed en dameskleding. Wel kwam hier begin juli Onze Bioslager nieuw bij. Op de weekmarkt staan nu kramen met bloemen, kaas, vis, groenten, biologisch vlees en een fourniturenhandel.

  Vrijdag 25 september 2020
  Prinsenbeekweekmarktpoelier
  Laatste dag poelier op weekmarkt
  (Archieffoto)
  Reacties