Groenrijk 728 sept
 1. Krant zelf ophalen, er is geen bezorger

  Er is geen bezorger beschikbaar voor de wijk. Als u de krant toch wilt ontvangen, moet u die maar zelf ophalen bij de distributeur. Dat kreeg een Prinsenbeekse abonnee van regionaal dagblad BN DeStem vandaag te horen, toen hij navraag deed over het niet bezorgen van de ochtendkrant op zijn adres.

  De bewoner van de Buitenwal had, net als een buurman, twee dagen geen krant meer in de bus gehad en vroeg zich af wat er aan de hand was. Ook een paar weken terug was dat al een aantal keer het geval. Navraag op het adres van de distributeur in de wijk leerde hem dat er geen bezorger is voor De Staart en dat hij indien gewenst zijn krant zelf maar moest komen ophalen.

   

  Er was ook nog geen zicht op wanneer er weer wel zou worden bezorgd, kreeg hij te horen. In de schuur van de distributeur zag hij de stapel niet bezorgde exemplaren liggen. Via de lezersservice van de krant heeft hij de gang van zaken gemeld. De klacht zou worden doorgegeven.

   

  In een reactie laat de distributeur weten dat 'vanaf zaterdag deze mensen iedere dag weer een krant krijgen. Wegens gebrek aan bezorgers zal hij wel later zijn. Onze excuses, wij hopen snel weer een aantal goede bezorgers erbij te krijgen.'

   

  Bij zowel bij de krant als bij DPG Media was telefonisch geen verantwoordelijk medewerker bereikbaar voor een reactie.

  Woensdag 15 september 2021
  PrinsenbeekBN DeStemregionaal dagbladkrantbezorging
  0
  Reacties