Groenrijk kerst 2021
 1. Komend weekend feest in de tent

  Het is bijna zo ver; komende vrijdag begint het Feestweekend van Stichting Opening Markt Prinsenbeek. Het is het eerste grote feest in het dorp sinds lange tijd en de organisatie kijkt heel erg uit naar dit driedaagse evenement in de tent ter gelegenheid van vernieuwde Beekse Markt.
  Komend weekend feest in de tent

  Door Stichting Opening Markt Prinsenbeek

  Toegangskaarten voor vrijdag en zaterdag waren in rap tempo uitverkocht. Wie zijn of haar kaartje niet meer bij de hand heeft, kan via de website van ticketpartner CM een extra verzending van de tickets aanvragen. Surf hiervoor naar: https://resend.cmtickets.com/nl.

  Alle drie de dagen dient men in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstel- of testbewijs) en een geldig ID.

   

  Vrijdag

  Op vrijdag 22 oktober wordt er om 17.00 uur afgetrapt en verzorgt DJ Gabbi Nabbi de muziek. Gedurende deze avond treden Vinzzent, Corry Konings en Samantha Steenwijk op. De band TILT weet na een aantal optredens in Prinsenbeek ook de weg naar het dorp goed te vinden en speelt eveneens op deze avond. DJ Tim Hox sluit af. Het einde is om 23.00 uur, dus zorg dat je op tijd bent om niets te missen!

   

  Zaterdag

  Op zaterdag 23 oktober start het evenement om 16.00 uur. Ook dan is DJ Gabbi Nabbi aanwezig. Artiesten die op deze dag optreden zijn Django Wagner, Emma Heesters, Tino Martin en de band MT Bottles. Het einde van de avond is om 23.00 uur. Het laatste uur van dit programma wordt verzorgd door DJ Suyano. Mis het niet!

   

  Zondag

  Zondag 24 oktober wordt in samenwerking met smartlappenkoor Beekse Smart georganiseerd. Het terrein is vanaf 13.30 uur toegankelijk en het programma start om 14.00 uur. Toegang is op zondag gratis. Bezoekers dienen wel een ID en coronatoegangsbewijs (vaccinatie-,herstel- of testbewijs) te tonen. Behalve Beekse Smart treden ook de koren Amor en Muiterij Kantje Boord op. Het einde van deze dag is om 19.00 uur. 

   

  Beekse horeca

  Op alle dagen verzorgen Prinsenbeekse cafés met Purple Catering en Guido van Wolven Catering & Events de culinaire omlijsting. De deelnemende horecazaken zijn Café-Zaal het Veehandelshuis, Café-Bar de Stee, Eetcafé De Swaen, Café-Zaal Marktzicht en Café de Elsakker.

   

  Tijdens het evenement betaal je met consumptiemunten. Deze kun je ter plaatse contant of via pin aanschaffen. Zorg wel dat je ook een paar losse euro's hebt om de vergoeding voor de toiletten en de garderobe te voldoen.

   

  Op vrijdag en zaterdag geldt: Je kunt niet tussentijds het evenemententerrein verlaten. Neem wat je nodig hebt dus direct met je mee naar binnen en maak eventueel gebruik van de garderobe à €1,50.

   

  Minder parkeerplaatsen

  Tijdens het feestweekend zullen er minder parkeerplaatsen dan gebruikelijk beschikbaar zijn. De organisatie roept feestgangers daarom op om te voet naar het evenement te komen.

  Dinsdag 19 oktober 2021
  PrinsenbeektentMarktfeest
  Komend weekend feest in de tent
  0
  Reacties