1. Kleuterjudo bij JV Kuatsu

  Kleuterjudo bij JV Kuatsu
  Judovereniging Kuatsu start op vrijdag 11 januari een proef met kleuterjudo. Kleuterjudo is een bewegingsactiviteit speciaal ontwikkeld voor kinderen van 4 en 5 jaar.

  Door JV Kuatsu

  De lessen hebben raakvlakken met judo en kennen ook dezelfde voordelen wat betreft lichamelijke en sociaal-emotionele ontwikkeling.

   

  Tijdens de lessen wordt ingespeeld op motorische vaardigheden zoals snelheid, lenigheid, doorzettingsvermogen en coördinatie, door te rollen, vallen, springen, balanceren en klauteren. Ook is er aandacht voor sociale aspecten, zoals samenspelen, winnen en verliezen, zelfbeheersing en luisteren naar anderen. En het is goed voor het zelfvertrouwen.

   

  Daarnaast moeten de kinderen heel veel plezier hebben! De enige voorwaarde is dat uw kind wel zindelijk moet zijn. Na 31 maart zullen wij kijken of de proef een vervolg krijgt of dat het stopt.

   

  Kleuterjudo wordt gegeven op vrijdag van 17.15 tot 18.00 uur in de dojo van sporthal De Drie Linden, Heisprong 15, 4841 NA Prinsenbeek. Voor meer informatie kijk op www.kuatsu.nl.

  Zondag 06 januari 2019
  PrinsenbeekjudoKuatsukleuters
  Kleuterjudo bij JV Kuatsu
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.