Trined 728
 1. Kinderoptocht gaat door

  De Kinderoptocht van Boemeldonck zaterdag gaat door. Het onstuimige weer is geen reden om het evenement af te blazen. Dit heeft de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) zojuist bekendgemaakt.
  Kinderoptocht gaat door

  De verwachting is weliswaar dat er zaterdag een verhoogde windkracht en kans op windstoten is. Maar vanwege de beperkte hoogte van de wagens in de Kinderoptocht, en de nu voorspelde windkracht en windstoten, is besloten dat de Kinderoptocht 2020 doorgaat.

   

  Vanwege de weersverwachting is het ouders wel toegestaan om eventueel hulp te geven, bijvoorbeeld bij het duwen of trekken van de creaties. Hulp van ouders heeft dan geen invloed op de jurering, belooft de BAK. Voor de wagens adviseert de BAK om, daar waar mogelijk, extra contragewicht te plaatsen.

   

  Zondag

  Over het doorgaan van de Grote Optocht op zondag kan de BAK op dit moment nog niets melden. De betrouwbaarheidsfactor van de voorspellingen is nog veel te laag, aldus de BAK. ‘Wij verwachten uiterlijk aanstaande zondagochtend om zeven uur hierover mededelingen te doen.’

  Vrijdag 21 februari 2020
  Prinsenbeekoptochtcarnavalweerwindkinderoptocht
  Kinderoptocht gaat door
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.