Groenrijk 728 100920
 1. Kinderboekenweek met Hip Hop History

  Tijdens de Kinderboekenweek dit jaar draait het om geschiedenis. En dit thema staat ook centraal tijdens de voorstelling in De Drie Linden in Prinsenbeek op zondagmiddag 11 oktober, meldt Stichting De Drie Linden. ‘Hip Hop History’ (of een reis door de geschiedenis) luidt de titel van de educatieve én humoristische voorstelling van jeugdtheatergroep Ziezus voor alle basisschoolkinderen.

  Door Stichting De Drie Linden

  De Jumbo Miegielsen-zaal gaat om 13.15 uur open. De voorstelling begint om 13.30 uur en zal rond 14.30 uur afgelopen zijn. Kaartjes kosten € 3 (incl. kosten) en zijn vanaf nu (alleen online) te koop (zie hieronder).

   

  Hip Hop History: een reis door de geschiedenis

  In de geschiedkundige kostuum-komedie ‘Hip Hop History’ gaat Kim op zoek naar haar spoorloos verdwenen juf Jetteke. Kim ontdekt dat haar juf verliefd is geworden op een held uit de geschiedenis. Hoe is de juf in het verleden terecht gekomen? Wie zou haar grote liefde zijn? In welke tijd zou hij leven?

   

  In haar zoektocht ontmoet Kim verschillende beroemde historische figuren. Zo heeft zij een interessant gesprek met een Griekse godin en wordt zij achtervolgd door Lodewijk XIV, een wereldberoemde koning die meer luis had dan de gemiddelde basisschoolleerling.

   

  Wie zij nog meer ontmoet blijft een verrassing. Zal Kim uiteindelijk haar juf vinden? Hip Hop History introduceert op speelse wijze historische figuren en de tijd waarin zij leefden. De voorstelling zet kinderen aan het denken over normen en waarden in verschillende tijden en culturen. Er zijn echter niet alleen educatieve elementen; de voorstelling zit ook boordevol humor, interactie en muziek.

   

  Kaartjes zijn te koop via:

  - www.stichtingdedrielinden.nl 

  - deze link

  - of door de QR- code te scannen.

   

  Coronarichtlijnen RIVM

  Uiteraard volgen wij bij al onze activiteiten de richtlijnen van het RIVM omtrent COVID-19 op. Houd u voor de laatste ontwikkelingen ook onze website www.stichtingdedrielinden.nl in de gaten. 

   

  Zoals ieder jaar mogen ook ouders kaartjes kopen, zodat zij zelf in de zaal kunnen kijken. Vanwege de COVID-beperkingen (zoals het bewaren van afstand) vragen wij bij het boeken wel expliciet of het gekochte kaartje voor een kind of volwassene is. Voor volwassenen moeten wij namelijk stoelen op voldoende afstand plaatsen. Dit betekent daarmee ook dat wij, door het verkopen van kaartjes aan volwassenen, minder kinderen tot de zaal toe kunnen laten. Wij verzoeken ouders dan ook om terughoudendheid te betrachten bij het kopen van kaartjes voor zichzelf, zodat we zoveel mogelijk kinderen de kans kunnen geven om dit evenement bij te wonen (waarvoor wij u uiteraard willen bedanken!).

  Maandag 31 augustus 2020
  PrinsenbeekDe Drie Lindenkinderboekenweekhip hop history
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.