1. Kerstboom-verbranding 13 januari

  Kerstboom-verbranding 13 januari
  De jaarlijkse kerstboomverbranding is in Prinsenbeek op zondag 13 januari om 19.00 uur op de Markt. Kinderen krijgen een lot voor iedere ingeleverde kerstboom.

  Met dit lot maken ze kans op mooie prijzen. De kerstbomen kunnen één uur voor de verbranding worden ingeleverd. Na afloop van de verbranding krijgen de kinderen iets lekkers, tegen inleveren van hun lot.

   

  Op in totaal vijftien plaatsen in Breda kunnen kinderen op drie verschillende dagen kerstbomen wegbrengen. Op negen van die plaatsen is alleen een inzameling; op de andere zes plaatsen is ook een verbranding.

   

  Ophalen kerstbomen

  Kerstbomen die niet naar de inzameling of verbranding gaan, kunnen worden aangeboden naast de gft-container bij de laagbouwinzameling. Wie gebruik maakt van ondergrondse containers, kan de kerstboom naast de gft-zuil zetten. Staan de containers in een inpandige ruimte, dan kan de boom bij de gft-containers van de laagbouw. De ophaaldagen staan in de Afvalwijzer App en op www.mijnafvalwijzer.nl

   

  Wie na 31 januari 2019 een kerstboom kwijt wil, kan deze laten ophalen in de reguliere snoeihoutroute (één maal per vier weken); aanmelden op www.breda.nl/afval of bellen naar 14076.

  Maandag 24 december 2018
  Prinsenbeekkerstboomverbrandinggemeente Breda
  Kerstboom-verbranding 13 januari
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.