Groenrijk 728 100920
 1. KBO gaat weer dansen

  Leden van seniorenvereniging KBO Prinsenbeek kunnen weer dansen in De Zilverberk. Dit mag volgens coronaregels van het ministerie omtrent dansen en het protocol voor dansgelegenheden, aldus het KBO-bestuur. Op vrijdag 25 september staat de eerste dansavond op het programma. De line-dancegroep van de KBO is intussen alweer begonnen.
  KBO gaat weer dansen
  (Archieffoto: KBO Prinsenbeek)

  ,,Volgens de regels mag er weer gedanst worden; het gaat om een sportactiviteit’’, verklaart bestuurslid Ton Broks van de KBO, die benadrukt dat de ouderenorganisatie zeer zorgvuldig te werk gaat bij het organiseren van de dansavonden. Er zijn diverse regels waaraan iedereen zich moet houden. Zo moet iedereen langs de kant op een vast plek blijven zitten, op voldoende afstand van elkaar. Maar op de dansvloer geldt de afstand van anderhalve meter niet.

   

  Er is ruimte voor ongeveer dertig mensen, dat is wat minder dan het gebruikelijke aantal dansliefhebbers bij de KBO. De verwachting is echter dat niet iedereen van de mogelijkheid gebruik gaat maken.

   

  ,,Mochten de maatregelen worden aangescherpt of teruggedraaid, zal alsnog worden besloten om de avond niet door te laten gaan’’, aldus Broks.

   

  Leden kunnen op 25 september tussen 19.30 en 22.30 uur op de muziek van DJ Twan de dansvloer op. Tevoren aanmelden is niet nodig, maar er is wel een registratie bij binnenkomst.

  Woensdag 26 augustus 2020
  Prinsenbeekseniorenorganisatie KBOdansavond
  KBO gaat weer dansen
  (Archieffoto: KBO Prinsenbeek)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.