Groenrijkzomergoed 1+1
 1. Kaarten nieuwe voorstelling Christel

  Na het geslaagde optreden van Christel de Laat in Prinsenbeek afgelopen zaterdag heeft Stichting De Drie Linden oktober volgend jaar ook de nieuwe voorstelling ‘Hoe dan?!’ van de Brabantse cabaretière vastgelegd. Zaterdagavond 1 oktober was meteen al uitverkocht. Maar ook op zondagmiddag 2 oktober is er nog een optreden.
  Kaarten nieuwe voorstelling Christel

  Door Stichting De Drie Linden  

  Afgelopen weekend hebben veel mensen kunnen lachen bij de voorstelling van Christel de Laat. De reacties waren enorm enthousiast. Daarom is de nieuwe voorstelling van Christel de Laat direct geboekt voor zaterdagavond 1 oktober en zondagmiddag 2 oktober 2022! De kaarten voor de zaterdagavond zijn al uitverkocht! Kaarten voor de matineevoorstelling op 2 oktober volgend jaar zijn nu te koop via deze link: Christel de Laat. Hoe dan?! Tickets - CM.com.  

   

  Eigenlijk zou Christel de Laat afgelopen week al een try-out van haar nieuwe cabaretvoorstelling ‘Hoe Dan?!’ spelen in De Drie Linden. Door omstandigheden, zoals haar eigen gezondheid, was haar nieuwe voorstelling echter nog niet klaar. Daarom bracht ze voor de allerlaatste keer haar vorige show. Volgend jaar oktober komt Christel terug naar Prinsenbeek om haar nieuwe voorstelling ‘Hoe Dan?!’ alsnog op te voeren. En daar zijn we trots op.

   

  Stichting De Drie Linden organiseert al een paar jaar cabaretvoorstellingen in het welzijnsgebouw. Kaarten voor andere voorstellingen zijn ook te koop. Denk daarbij aan de show van Rob Scheepers op donderdag 25 november (Voor kaarten: klik hier) en de cabaret-matinee op zondag 28 november (kaarten via: Tonpraat matinée Tickets - CM.com).

   

  Wij hopen u allemaal snel weer te zien in De Drie Linden. En vergeet niet uw kaarten te bestellen. Indien u vragen heeft, neem dan contact op met Toine Kleemans (toine.1971@icloud.com).

  Woensdag 06 oktober 2021
  PrinsenbeekChristel de LaatStichting De Drie Linden
  Kaarten nieuwe voorstelling Christel
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.