Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Jubileumfeest De Drie Linden 20 jaar

  Jubileumfeest De Drie Linden 20 jaar
  (illustratie: Stichting De Drie Linden)
  Dit jaar bestaat sport- en welzijnsaccommodatie De Drie Linden in Prinsenbeek 20 jaar. Stichting De Drie Linden wil dit jubileum vieren op 22 september.

   

  Door Stichting De Drie Linden

  Het betekent immers dat we elkaar al twintig ontmoeten in het welzijnsgebouw aan de Heisprong. Vele sportverenigingen zijn er thuis, harmonie Amor Musae repeteert er, toneelvereniging Kameleon houdt er uitvoeringen en we vieren er carnaval. Daarnaast is De Drie Linden ook het adres voor kinderfeestjes, vergaderingen en bekende activiteiten, zoals de Kinderboekenweek, het bierfestival, het Cees Franken Driebandentoernooi en de Beekse Quiz.

   

  Mooi programma

  Stichting De Drie Linden wil het 20-jarig jubileum graag met iedereen vieren op zaterdag 22 september 2018. Die dag zijn de deuren van de huiskamer van Prinsenbeek de hele dag geopend en speciaal voor het jubileum is een mooi activiteitenprogramma samengesteld. De gebruikers van De Drie Linden zullen zich de hele dag presenteren in de sporthal, de Belle Fleur-zaal, de judozaal, de turnzaal en in de foyer.

   

  Daarnaast heeft de stichting een aantal andere activiteiten georganiseerd, voor elk wat wils. Om 10.00 uur zullen we in de Belle Fleur-zaal een film vertonen over het verleden van Prinsenbeek. In beeld en geluid gaan we terug in de tijd en halen we herinneringen op aan weleer. Onder het genot van een kopje koffie hopen we u daar te kunnen begroeten.

   

  Cabaret in de avond

  Het avondprogramma bestaat uit cabaret. Om 20.00 uur zullen de deuren van de Belle Fleur-zaal opengaan voor een avond lachen met Comedynight. Maar liefst drie cabaretiers uit alle hoeken van Nederland zullen de aanwezigen in totaal twee uur vermaken met hun grappen. Of je dus van Amsterdamse, Brabantse of Haagse humor houdt, er is voor elk wat wils. De kosten voor deze avond bedragen €5, maar daarvoor ontvangt u naast het toegangskaartje bij binnenkomst ook twee consumptiebonnen. Want wie jarig is trakteert! De kaarten zijn nu online verkrijgbaar via https://pos.cmtickets.com/8df515a0-6da7-11e8-a2da-9d23c6933564/step1.

  Donderdag 21 juni 2018
  PrinsenbeekDe Drie Lindenjubileumfeest
  Jubileumfeest De Drie Linden 20 jaar
  (illustratie: Stichting De Drie Linden)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.