1. Jeugd- en Clubfeest in De Drie Linden

  Jeugd- en Clubfeest in De Drie Linden
  Als het tijd is voor het Jeugd- en Clubfeest dan komt carnaval echt dichtbij. Komend weekend is het zo ver, dan wordt in De Drie Linden in Prinsenbeek alvast een voorschot genomen op het Boemeldonckse carnaval.

  Voor de jeugdige carnavalsvierders is vrijdagavond 15 februari het Jeugdfeest. Voor de kinderen in de leeftijd van het Piepersbal is dat van 18.30 tot 20.30 uur. Voor de jeugd van het Kreezie Karnaval duurt het Jeugdfeest van 21.00 tot middernacht.

   

  De afgevaardigden voor de Boemeldonckse clubs en kapellen organiseren kort voor carnaval altijd een spetterend Clubfeest, een goed bezochte avond met muziek en artiesten. Die is komende zaterdag 16 februari; dit feest begint om 20.00 uur. Thema dit jaar is ‘Rumble in the jungle’.

   

  Het Clubfeest is alleen toegankelijk voor leden van Boemeldonckse clubs of kapelleden van 16 jaar of ouder. Beneden de 16 jaar zal de toegang worden geweigerd, ook al zijn een paar club- of kapelleden wel ouder dan 16, waarschuwt de BAK. Voor de groep tot en met 15 jaar is er immers het Jeugdfeest.

   

  Voor beide feesten is de entree gratis; er is geen toegangsbewijs nodig.

  Zondag 10 februari 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckfeest
  Jeugd- en Clubfeest in De Drie Linden
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.