Groenrijk zomergoed
  1. Jesse wint 'geslaagd'-campagne Rabo

    Een felicitatieteam van Rabobank Breda ging vrijdag langs bij de winnaars van de campagne ‘Geslaagd…. én door!’. Jesse Schut uit Prinsenbeek kreeg als winnaar de cheque van €500 voor een ‘studie-proof’ kamer overhandigd.
    Jesse wint 'geslaagd'-campagne Rabo
    (Foto: Rabobank, Ron Magielse)

    Examenkandidaten konden zich via een website van de Rabobank aangeven welke keuze zij maken met het diploma op zak. Ze konden kiezen voor: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie waren prijzen te winnen. Rabobank wil op deze manier jongeren helpen bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

     

    Jesse gaat de PABO doen, met specialisatie muziek. In zijn motivatie kwam naar voren hoe belangrijk hij het vindt om kinderen te laten leren op een muzikale manier. ,,De drive om zijn passie over te brengen op kinderen en jonge talenten te ontdekken, sprak ons erg aan”, aldus Vanessa d’Hooghe van Rabobank Breda.

     

    De reischeque, het collegegeld en de jobcoach werden eenmalig landelijk uitgereikt, terwijl ruim tachtig lokale Rabobanken een cheque voor een ‘studie-proof’ kamer ter waarde van €500 aan een geslaagde scholier overhandigden. Een felicitatieteam en medewerkers van lokale Rabobanken gingen vrijdag langs bij de winnaars om de prijzen te overhandigen.

    Maandag 17 juni 2019
    PrinsenbeekRabobankgeslaagdkamercheque
    Jesse wint 'geslaagd'-campagne Rabo
    (Foto: Rabobank, Ron Magielse)
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties