Groenrijk 728 sept
 1. Installatie pastoor Norbert Schnell

  In de Moeder Godskerk te Effen wordt op zondag 12 september om 11.00 uur Norbert Schnell door bisschop Liesen geïnstalleerd als pastoor van Parochie Heilige Maria Magdalena. Omdat vanwege de coronaregels nog steeds een beperking geldt voor het aantal toegestane kerkgangers zal voor deze viering moeten worden ingeschreven.
  Installatie pastoor Norbert Schnell

  Dit kan via info@parochiemariamagdalena.nl of telefonisch via tel. 076-541223.

   

  Secretariaat

  Vanaf maandag 6 september zijn de secretariaten van Prinsenbeek en Princenhage weer geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 11.30 uur.

   

  Vieringen

  Vanaf september is er in principe weer elke zondag in iedere parochiekern een viering. Zondag 12 september is de installatieviering van Norbert Schnell in de H. Moeder Gods kerk in Effen. De vieringen in Prinsenbeek en in Princenhage komen die zondag te vervallen.

   

  Voor de actuele vieringen, kijkt u op de website van de parochie: klik hier. Aanmelding is nodig voor de weekendvieringen in Prinsenbeek. Aanmelden kan telefonisch (076 5412231) of via de mail: info@parochiemariamagdalena.nl

   

  Taizéviering

  In aansluiting op de landelijke Vredesweek is er op donderdag 23 september om om 19.00 uur een oecumenische Taizéviering in protestantse kerk Het Kruispunt in Prinsenbeek. Deze vieringen kenmerken zich door de ruimte voor gebed, verstilling en bezinning. Er klinken liederen uit de oecumenische gemeenschap in Taizé, eenvoudige teksten en er is stilte. Beelden uit Taizé omlijsten de viering. 

  Zondag 05 september 2021
  Prinsenbeekparochiekerk
  Installatie pastoor Norbert Schnell
  0
  Reacties