Groenrijk zomergoed 728
 1. Inschrijven Beekse golfkampioenschappen

  Golfvereniging Albatross houdt op zondag 1 augustus voor de zesde keer de open Prinsenbeekse golfkampioenschappen, ofwel de Beekse Masters. Vorig jaar kon het evenement door corona niet doorgaan, maar nu is deze 18-holes golfwedstrijd op de baan van de vereniging aan de Weimersedreef er weer in volle glorie. Belangstellenden kunnen zich inschrijven.
  Inschrijven Beekse golfkampioenschappen

  Door Cor Oomen

  De inschrijving staat dit jaar open voor álle golfers ouder dan 16 jaar en in het bezit zijn van een GVB, ongeacht of zij lid zijn van Golfvereniging Albatross. Niet-leden worden geacht woonachtig te zijn in de Baronie van Breda.

   

  Het Beekse kampioenschap gaat over 18 holes. Het maximum aantal deelnemers is 88, met een maximum van 20 niet-leden. Het inschrijfgeld voor niet-leden bedraagt €25. Leden betalen €5 inschrijfgeld. Voor die bedragen speelt u een 18 holes-golfwedstrijd, te beginnen met een ontvangst met koffie met iets lekkers, en met golfgadgets en een ruime prijzentafel.

   

  Ochtend- en middagsessie

  Er zal een ochtend- en een middag sessie plaatsvinden van elk maximaal 44 deelnemers, met 2 zogenaamde handicapcategorieën:

  • hcp. van 0 tot 19.9;
  • hcp. van 20.0 tot 54.0 (speel hcp. 40.0).

  De ochtendwedstrijd begint om 08.00 uur en de middagsessie begint om 13.30 uur. Per categorie zijn er voor zowel de dames- als voor de herenwinnaars (golf)prijzen beschikbaar.

   

  Onderdeel van de wedstrijd is de gezamenlijke neary (wie slaat de golfbal het dichtst bij de hole) en de dames-en heren longest (wie slaat de golfbal het verst).

   

  Na afloop van de middagwedstrijd zal op het fraai gelegen terras van Golfvereniging Albatross een uitgebreide prijsuitreiking plaatsvinden, met ook de uitreiking van de wisseltrofee aan overall dames- en herenwinnaar. Zij mogen zich gedurende een jaar de Beekse dames- en herengolfkampioen noemen.

   

  Toon Lauwen trofee

  Ter nagedachtenis van de onlangs overleden Toon Lauwen is er dit jaar een extra superprijs te winnen. Dit is de Toon Lauwen (wissel)trofee.

   

  Aansluitend aan de prijsuitreiking verzorgt restaurant Woods een smaakvolle, barbecue op het prachtige, sfeervolle terras van het clubhuis á €25 p.p.

   

  De inschrijving voor dit evenement is per 10 juni opengesteld en de animo tot deelname is tot op heden groot.  Leden van Golfvereniging Albatross kunnen zich via de website van de vereniging aanmelden: http://www.albatrossgolf.nl. Niet-leden kunnen zich tot 25 juli opgeven via e-mail aan: Beeksemasters@gmail.com. Het inschrijvingsprincipe is: wie het eerst komt, het eerst maalt.

  Woensdag 16 juni 2021
  PrinsenbeekgolfwedstrijdBeekse Masters
  Inschrijven Beekse golfkampioenschappen
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.