Groenrijk 728 sept
 1. Inschrijven Liedjesfestival

  De BAK van Boemeldonck nodigt iedereen die inspiratie heeft uit om zich in te schrijven voor het BAK Liedjesfestival 2021-2022. Dit wordt gehouden op zaterdag 6 november vanaf 19.30 uur in de zalen van Marktzicht.
  Inschrijven Liedjesfestival
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Na aanpassing van het regelement staat de inschrijving open voor iedereen die meent de beste compositie te kunnen presenteren, meldt de BAK. ‘Muzikanten, wagenbouwers, solo, of met je clubke. Live gezongen en begeleid door accordeon, kapel of met een track geknutseld in je zolderkamerstudio. Het kan allemaal!’

   

  De BAK verwacht dat het carnavalsseizoen 2021-2022 volgens traditie kan worden gevierd. En daar hoort als één van de eerste publieke activiteiten deze voorronde van de verkiezing van het Boemeldonckse carnavalslied bij.

   

  Op zaterdagavond 6 november worden in de feestzalen van Marktzicht de drie finalisten gekozen. Die gaan op vrijdag 12 november tijdens de Prinsenzitting in De Drie Linden onderling uitmaken welk lied de geschiedenis in zal gaan als hét ‘Boemeldoncks Karnavalslied 2022’. Het pauzeprogramma deze avond wordt gevuld zijn met Boemeldonckse acts en liedjes van weleer.

   

  Meer weten, of onmiddellijk inschrijven: kapellen@boemeldonck.nl.

  Dinsdag 28 september 2021
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnavalliedjesfestival
  Inschrijven Liedjesfestival
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  Reacties