1. Inschrijven Goede Doelen Wijken Toernooi tennis

  Inschrijven Goede Doelen Wijken Toernooi tennis
  Het Goede Doelen Wijken Toernooi van Tennisvereniging Prinsenbeek is dit jaar op 30 maart. ‘Reserveer deze datum alvast in je agenda’, is de oproep van organisatoren Ruud van der Stelt en Rick Muller. Inschrijven kan ook al.

  Door organisatie

  Het is een tennistoernooi waarin de spelers uit verschillende (woon)wijken tegen elkaar strijden om een geldbedrag ten behoeve van een goed doel én de wisselbeker. Per wijk is er een captain. Die zorgt dat er een team uit zijn wijk wordt samengesteld in de categorieën 5/6, 7 en 8/9.

   

  De captain zoekt in overleg een goed doel uit; het komt ten goede aan de inwoners van Prinsenbeek. Het gaat dan vooral om instellingen, verenigingen of anderszins die zelf moeilijk aan gelden kunnen komen.

   

  De winnende wijk ontvangt € 300 om te schenken aan het vooraf aangewezen goede doel én het krijgt de fel begeerde wisselbeker voor één jaar in bezit.

   

  Voor de deelname aan het toernooi wordt per deelnemer een kleine bijdrage gevraagd. Er wordt gespeeld tussen 12.00 uur en 18.00 uur. Na het toernooi is er weer de mogelijkheid om, tegen een vergoeding, gezellig een hapje te blijven eten.

   

  Wij zouden het leuk vinden om jou te mogen begroeten op het toernooi. Wil je jezelf al inschrijven of wil je weten wie de captain van je wijk is, neem dan contact met ons op via ruudmonique@casema.nl  of rick.muller@kpnmail.nl.  

  Maandag 21 januari 2019
  Prinsenbeektennisgoede doelenwijken
  Inschrijven Goede Doelen Wijken Toernooi tennis
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.