Groenrijk 728 100920
 1. Inschrijven Cees Franken Driebandentoernooi

  Het Cees Franken Driebandentoernooi wordt dit jaar gehouden van vrijdag 16 tot en met zondag 18 oktober. Het is de 22ste editie van dit jaarlijkse kampioenschap driebanden van Prinsenbeek. Iedereen die lid is van een Prinsenbeekse biljartclub of als biljarter woonachtig is in Prinsenbeek mag aan dit kampioenschap deelnemen.
  Inschrijven Cees Franken Driebandentoernooi

  Door wedstrijdorganisatie

  Wij zullen dit toernooi zo veilig mogelijk organiseren en volgens de RIVM-richtlijnen coronaproof aanbieden.

   

  Het toernooi wordt gespeeld in de Jumbo Miegielsen-zaal in sport- en welzijnsaccommodatie De Drie Linden. Voor drie dagen weer een sfeervolle biljartarena met drie biljarts en een gezellige toeschouwerstribune met zicht op alle biljarttafels.

   

  De voorronde wordt gespeeld op vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur. Hier speelt iedere deelnemer drie partijen. Op zondag spelen vanaf 10.00 uur de zestien beste spelers uit de voorronde een knock-outronde. De uiteindelijke finalepartij wordt vooraf gegaan door een demonstratie van Nederlands kampioen Artistiek Biljarten Jop de Jong. De finalepartij wordt verwacht rond 17.00 uur.

   

  Als biljartliefhebber of als iemand die eens een kijkje wil nemen op een dergelijk biljartkampioenschap bent u tijdens deze wedstrijddagen van harte welkom in de Jumbo Miegielsen- zaal. De entree is gratis.

   

  Deelnemen

  Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname, maar geen persoonlijke uitnodiging als eerdere deelnemer hebben ontvangen, dan kunt u op onze website (www.driebandenprinsenbeek.nl) een inschrijfformulier downloaden. Of neem contact op met de wedstrijdleiding (Peter van Houten, tel.  06-28 55 94 35 /  wpavanhouten@hotmail.com). De kosten voor deelname bedragen €15. De inschrijving voor deelname sluit op zaterdag 19 september. Bij mogelijke overschrijding van de deelnamecapaciteit wordt in eerste instantie gekeken naar deelname in de voorgaande jaren en daarna naar het tijdstip van inschrijving. Dus schrijf tijdig in! Voor verdere informatie zie: www.driebandenprinsenbeek.nl. Tot ziens tijdens het kampioenschap!

   

  Mede namens Stichting De Drie Linden

  De wedstrijdleiding

  Theo Sprenkels

  Peter van Houten

  Rens Nuiten

  Huub Meulemans

  Vrijdag 11 september 2020
  PrinsenbeekbiljartdriebandenkampioenschapDe Drie Linden
  Inschrijven Cees Franken Driebandentoernooi
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.