Groenrijkzomergoed 1+1
 1. Inschrijven Beekse Masters

  Golfvereniging Albatross in Prinsenbeek organiseert op zondag 10 juli de open Beekse Masters 2022 op het golfcomplex aan de Weimersedreef. Liefhebbers kunnen zich nu inschrijven.
  Inschrijven Beekse Masters

  Door Cor Oomen

  Nadat we vorig jaar de draad na de coronaperiode weer hebben opgepakt, krijgt hét golftoernooi van Prinsenbeek en omgeving dit jaar een vervolg.  De baan van Golfvereniging Albatross is op 10 juli voor het zevende jaar het ‘strijdtoneel’ van een 18 holes-golfwedstrijd, ofwel de Beekse Masters. Dit op het al even historische landgoed Bosdal aan de Weimersedreef in Prinsenbeek.

   

  De inschrijving staat dit jaar open voor álle golfers ouder dan 16 jaar die in het bezit zijn van een GVB, ongeacht of zij lid zijn van Golfvereniging Albatross. Niet-leden worden geacht woonachtig te zijn in de Baronie van Breda. De inschrijving voor niet-leden is opengesteld tot 19 juni via een e-mail naar Beeksemasters@gmail.com, leden kunnen op de site van Albatross inschrijven (klik hier) tot 26 juni . Het inschrijvingsprincipe is: wie het eerst komt het eerst maalt. De animo is tot op heden groot.

   

  Het Beekse kampioenschap gaat over 18 holes. Het maximum aantal deelnemers is 88 met een maximum van 20 niet-leden. Het inschrijfgeld voor niet-leden bedraagt €30. Leden betalen €7,50  inschrijfgeld. Voor die bedragen speelt u een 18 holes-golfwedstrijd, te beginnen met een ontvangst, golfgadgets en een ruime prijzentafel voor alle categorieën.

   

  Er is een ochtend- en een middagsessie van elk maximaal 44 deelnemers met 2 handicapcategorieën:

  • hcp. van 0 tot 19.9
  • hcp. van 20.0 tot 54.0 (speel hcp. 40.0)

   

  De ochtendwedstrijd begint om 08.00 uur en de middagsessie begint om 13.30 uur. Per categorie zijn er voor zowel de dames- als herenwinnaars (golf)prijzen beschikbaar. Onderdeel van de wedstrijd is de gezamenlijke neary (wie slaat de golfbal het dichtst bij de hole) en de dames- en heren longest (wie slaat de golfbal het verst).

   

  Na afloop van de middagwedstrijd zal op het fraai gelegen terras van de golfvereniging een uitgebreide prijsuitreiking plaats vinden. Met ook de uitreiking van de wisseltrofee aan de overall dames- en herenwinnaar. Zij mogen zich dan gedurende een jaar de Beekse dames- en heren golfkampioen noemen. Ter nagedachtenis van de overleden Toon Lauwen is er ook dit jaar een extra superprijs te winnen, zijnde de Toon Lauwen (wissel)trofee.

   

  Aansluitend op de prijsuitreiking verzorgt restaurant Woods een smaakvolle, complete barbecue op het sfeervolle terras van het clubhuis, á raison van €27,50 per persoon.

   

  Dinsdag 14 juni 2022
  PrinsenbeekgolfBeekse MastersGolfvereniging Albatross
  Inschrijven Beekse Masters
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.