Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Informatieavond over (vroeg)pensioen

  Financieel adviseur AdviesAnalyse in Prinsenbeek organiseert op woensdag 12 en maandag 24 april voor iedereen toegankelijke klantlezingen. Het thema van deze informatieavonden: ‘Met (vroeg)pensioen? Hoe gaan we dat doen?’ Spreker is Michiel van Vugt van NNEK Vermogensopbouw.
  (Illustraties: AdviesAnalyse)

  Door Peter van der Bent

  Het is belangrijk om nu al na te denken over je pensioen, net zoals je al droomt over een volgende vakantie. Als je kunt genieten van de tijd die komen gaat, dan wordt het makkelijker om actie te ondernemen.

   

  • Zou je eerder willen stoppen met werken?
  • Spaar je voor een mooie reis?
  • Benieuwd hoe jij je pensioen kunt invullen?

   

  Is je antwoord 'ja' op een van de bovenstaande vragen? Of voor iemand in je omgeving? Neem hem/haar mee en kom dan naar de informatieavond op woensdag 12 april in Zaal Marktzicht in Prinsenbeek of maandag 24 april in Rotterdam. De toegang is gratis.

   

  Voor deze avond hebben wij een veel gevraagd topspreker weten te strikken, namelijk Michiel van Vugt van NNEK Vermogensopbouw. Michiel is schrijver van het boek 'Net Iets Slimmer'. Hij neemt je mee in een verrassend en verfrissend verhaal over ons financieel gedrag. Waarom nemen we bepaalde beslissingen? Wat zijn de gevolgen? En hoe zorg je dat je betere (financiële) beslissingen neemt?

   

  Voor wie is deze avond interessant?

  Voor jong en oud. Het nieuwe pensioenstelsel maakt jouw pensioen er niet beter op! Neem zelf de regie in handen. Vermogensopbouw is de enige oplossing voor het realiseren van jouw doelen. Michiel weet als geen ander de taaie theorie te vermijden en maakt er zeker een interactieve en leerzame avond van. Voor aanmelden: klik hier.

  Vrijdag 03 maart 2023
  Prinsenbeekfinancieel advieslezingpensioen
  (Illustraties: AdviesAnalyse)
  1
  [nexturl]
  Reacties