Trined 728
 1. ‘Inbraakgolf’ in Marktzicht

  Een ‘Inbraakgolf’ in Marktzicht donderdagavond en Winny van Dongen van de Boemeldonckse horecazaak had er helemaal geen problemen mee. Integendeel, het betrof immers de winnaar van het Femmekesbal bij de groepen.
  (Foto's: Café-Zaal Marktzicht)

  Een zaal vol dames en meisjes vierde in Marktzicht volgens goed gebruik op donderdag al een eigen carnavalsbal, allemaal gekleed in prachtige kostuums en creaties. 

   

  De 'boeven' met hun 'inbraakgolf' sloegen raak met hun golfclubs; ze gingen er met de cheque van 250 euro vandoor. De ‘Badeendjes’ wonnen de prijs voor meest originele individu/duo. Volgens traditie wordt de winnaars verzocht om mee te doen aan de Grote Optocht. Mogelijk krijgt heel Boemeldonck dan zondag deze origineel verklede winnaars van het Femmekesbal te zien.

   

  De sfeer zat er op deze eerste carnavalsavond goed in. De gasten genoten van de optredens van Henk Dissel en de Mannen van Brabant. ,,Dat was helemaal een feest; iedereen zong mee’’, aldus een van de aanwezige carnavalsvierders. ,,Het was een supergaaf feestje'', reageerde Winny van Dongen na afloop. 

  Vrijdag 21 februari 2020
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckvrouwenFemmekesbal
  (Foto's: Café-Zaal Marktzicht)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.