1. Inbraak Oude Molenweg

  Bij een inbraak in een woning aan de Oude Molenweg bij het Liesbos dinsdag zijn verschillende spullen meegenomen. Dit is gebeurd tussen 08.10 en 16.40 uur, meldt een bewoner van het adres. De politie heeft sporenonderzoek verricht en roept mogelijke getuigen op zich te melden.

  De dader heeft eerst door verschillende ramen naar binnen gekeken, was te zien aan voetafdrukken. Toen heeft hij tevergeefs geprobeerd zich via een raam toegang tot de woning te verschaffen, waardoor braakschade is ontstaan. Uiteindelijk is de inbreker erin geslaagd om de met drie sloten vergrendelde tuindeuren aan de achterzijde van de woning open te breken.

   

  Het hele huis is doorzocht en er zijn onder meer tablets en sieraden gestolen. De bewoner vermoedt dat de spullen zijn meegenomen in een sporttas, waarin ook nog een drinkfles zat. Ze vraagt zich af of tas of fles misschien ergens zijn weggegooid en aangetroffen. De politie doet via Burgernet een oproep aan personen die die dag op de Oude Molenweg wat verdachts hebben gezien om dit te melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem tel. 0800-7000. 

  Donderdag 22 augustus 2019
  PrinsenbeekwoninginbraakOude MolenwegBreda
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.