1. Politie beëindigt illegaal feest Polderweg

  De politie heeft afgelopen nacht omstreeks 02.00 uur in een natuurgebied aan de Polderweg in Prinsenbeek een eind gemaakt aan een illegaal feest met harde muziek. De circa 250 aanwezigen waren binnen vijftien minuten vertrokken. Rond 05.00 uur bleek er nog veel troep te liggen. Staatsbosbeheer is in kennis gesteld.
  Politie beëindigt illegaal feest Polderweg

  De politie kreeg rond 01.35 uur een melding dat er harde muziek klonk vanuit een stiltegebied aan de Polderweg en dat er veel auto’s die kant op reden. Agenten hebben direct de Brielsedreef/Polderweg afgezet om verdere toestroom te voorkomen. Er stonden circa 50 auto’s geparkeerd. Naar schatting waren er ongeveer 250 bezoekers.

   

  De agenten spraken een 31-jarige Bredanaar aan die zich bekend maakte als organisator. Ze vertelden hem dat het feest direct beëindigd moest worden en dat zijn gasten moesten vertrekken. Om 05.00 uur constateerden de agenten dat er nog veel troep op het terrein lag zoals ballonnen, rood/wit lint, plastic bakjes en flessen. Ook was de grond door de vele voertuigen enigszins kapot gereden. De bevindingen zijn doorgeven aan Staatsbosbeheer, de eigenaar van het natuurgebied. Aan de organisator is aangegeven dat er een proces-verbaal opgemaakt wordt als er aangifte gedaan wordt van vernieling. 

   

  De politie benadrukt dat dergelijke feesten niet toegestaan zijn en dat bezoekers en organisatoren hoge boetes riskeren. Bovendien ging het volgens de politie hier om een natuurgebied waarin een dergelijke verstoring zeer ongewenst is.

  Zondag 12 juli 2020
  PrisenbeekPolderwegfeestillegaalpolitie
  Politie beëindigt illegaal feest Polderweg
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.