Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Heemkundekring gaat weer buurten

  Heemkundekring gaat weer buurten
  Heemkundekring Op de Beek gaat ook deze zomer ‘buurten’ op verschillende locaties in Prinsenbeek. Het is alweer het dertiende jaar van deze gemoedelijke traditie. Iedereen is welkom. De eerste buurtmiddag is donderdag 12 juli in Park Over-Bos, ter hoogte van de Vijverstraat.

   

  Buurten is een oude traditie uit de tijd het nieuws nog van mond tot mond ging. Men moest het horen van anderen, die het weer van anderen hadden. Bovendien zochten de mensen ook het gezelschap en de gezelligheid die dit buurten met zich bracht.

   

  Vijf jaar geleden nam Wout Timmers het coördinatie-stokje van het buurten over van initiatiefnemer Piet de Nijs. Het is inmiddels al jaren een succesnummer met vaste klanten en een beker koffie en een koekje. Timmers zorgt ook altijd voor interessante gespreksonderwerpen, hoewel de ervaring leert dat niet iedereen zich laat sturen.

   

  Naast de ‘oude bekenden’ hoopt de heemkundekring weer nieuwe gezichten te verwelkomen om mee te buurten. Om samen van gedachten te wisselen over de voorbije periode en te praten over verwachtingen voor de toekomst van het dorp. De buurtmiddagen beginnen omstreeks 14.00 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Ze zijn steeds op een andere mooie plek in het dorp.

   

  Iedereen is van harte welkom op:

  • 12 juli in Park Over-Bos (Vijverstraat);
  • 26 juli in De Hooiberg (einde Korenpad);
  • 9 augustus bij de Nispenhoeve (Beeksestraat 76);
  • 23 augustus bij Museum De Rijf (Brielsedreef 39a).
  Zondag 08 juli 2018
  PrinsenbeekHeemkundekring Op de Beekbuurten
  Heemkundekring gaat weer buurten
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.