1. Geen projecten en activiteiten

  Inmiddels is vrijwel alles in Nederland tot stilstand gekomen. Hier nog enkele meldingen van gecancelde activiteiten in Prinsenbeek, namelijk de cabaretmiddag ‘Met succes naar de Alpe d’HuZes’, het project Jong-Oud van KBO en basisscholen, de bijeenkomsten van Privo en het bezoek van de Stichting Ladies Fair aan de Bredase gemeenteraad.
  Geen projecten en activiteiten
  (Foto's: Familie Kleemans)

  Door Toine Kleemans

  Helaas, ook 'Met succes naar de Alpe d'HuZes' op 5 april kan geen doorgang vinden vanwege het coronavirus. Wat hadden we er zin in. We willen bij deze alle artiesten, sponsoren en technici bedanken voor hun geweldige inzet. Namens Jan en Els Kleemans, Ine en Kristel Rombouts en Martie Poppelaars bedankt!.

   

  De achterliggende gedachte van deze middag was natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Alpe D’HuZes, om de ziekte kanker te bestrijden.  Voor eenieder die een kaartje heeft gekocht voor deze middag is er uiteraard de gelegenheid om geld terug te krijgen. Stuur dan even een mailtje naar Toine.1971@icloud.com. Mocht u beslissen om het geld alsnog te doneren aan de Alpe d’HuZes, heel erg bedankt! Wij zullen op een later moment bekend maken wat deze ‘middag’, mede namens u, heeft opgebracht.

   

  Door KBO Prinsenbeek

  Het bestuur van Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek en de coördinatoren van het project ‘Jong-Oud’ hebben besloten dat dit project dit jaar geen doorgang zal vinden vanwege de gevolgen van het coronavirus. De basisscholen zijn voorlopig dicht. En de senioren alvast voorbereidingen laten treffen voor deze activiteit op een later moment, is niet verstandig gezien de kwetsbaarheid van deze groep.

   

  Door Privo

  Ook vogelvereniging Privo heeft alle activiteiten stopgezet vanwege het coronavirus. Dat betekent geen vergadering op 23 maart en geen vogelbeurs op 29 maart. De leden zijn op de hoogte gebracht. Meer informatie via tel. 06-50410114.

   

  Door Stichting Ladies Fair Prinsenbeek

  Wegens alle maatregelen rondom het coronavirus hebben wij, in overleg met de gemeenteraad, besloten om onze excursie naar de gemeenteraad te annuleren. Wanneer er meer duidelijkheid is over de situatie, gaan we overleggen over een nieuwe datum. Daarover volgt dan nader bericht.

  Maandag 16 maart 2020
  PrinsenbeekcoronavirusAlpe d'HuZesJong-OudKBOseniorenvereniging
  Geen projecten en activiteiten
  (Foto's: Familie Kleemans)
  Reacties