Groenrijk 728 augustus
 1. Gastvrije ontvangst Zonnebloem in tuin

  Vier gasten van de Zonnebloem Prinsenbeek en hun begeleiders werden vrijdagmiddag gastvrij ontvangen in de tuin van Ad en Annelies Franken in het dorp. Het was de eerste editie van de zogenaamde ‘buurttafel’ van de Zonnebloem en de omstandigheden waren ideaal.
  (Foto's: Familie Franken)

  Het prachtige zomerweer, de mooie tuin en de gastvrije ontvangst maakten er een fijne middag van voor het Zonnebloem-gezelschap. Annelies had lekkere hapjes gemaakt met door Ad gekweekte producten uit de eigen tuin, met onder meer aardbeien, frambozen en pruimen. En smakelijke eiersalade, van de productie van de eigen kippen.

   

  De activiteiten van de Zonnebloem zijn na corona kleinschalig opgestart, met onder meer deze ‘buurttafel’ in de tuin. Met vragen en opdrachten uit de zogenaamde ‘kletspot’ was er meer dan genoeg gespreksstof. De gasten genoten zo van een ontspannen middag en gaven aan dat die voor herhaling vatbaar was. Deze zomer is de tuin van de familie Franken nog twee keer de plek van samenkomst tijdens zo’n ‘buurttafel’ van de Zonnebloem.

  Vrijdag 23 juli 2021
  PrinsenbeekZonnebloemtuin
  (Foto's: Familie Franken)
  0
  Reacties