Groenrijk kerst 2021
 1. Feestweekend opening Markt in oktober

  Het feest ter gelegenheid van de opening van de heringerichte Markt in Prinsenbeek is nogmaals uitgesteld vanwege corona. Maar als het straks zo ver is in oktober is het wel een heel weekend feest, meldt de Stichting Opening Markt Prinsenbeek.
  Feestweekend opening Markt in oktober

  ‘Met de huidige blik op het vaccineren, kunnen wij er niet op vertrouwen dat in april 2021 het feest al gevierd kan worden zoals wij dit voor ogen hebben. Wij willen geen concessies doen op het gebied van gezelligheid, maar we willen ook zeker niet inleveren op de veiligheid of de gezondheid van de bezoekers of vrijwilligers’, verklaart de stichting.

   

  Die heeft daarom besloten om het feest te verschuiven naar zaterdag 23 oktober. En er een heel feestweekend van te maken in de tent op de Markt, met op zondag 24 oktober een gezellig, gratis programma. De organisatie adviseert om ook vrijdag 22 oktober vrij te houden. Degenen met een kaartje voor het oorspronkelijke openingsfeest, hebben hiermee een toegangsbewijs voor het feest van zaterdag 23 oktober.

   

  Meer informatie over de tijden, de programmering en algemene evenementinformatie zal in de aanloop het feest worden bekendgemaakt.

  Zaterdag 20 februari 2021
  PrinsenbeekfeestMarktmarkt
  Feestweekend opening Markt in oktober
  0
  Reacties