1. Inleverdag bruin-, witgoed en klein chemisch afval

  De Stichting Kringloop Oud Papier Prinsenbeek (SKOPP) biedt op zaterdag 14 september weer de mogelijkheid om op het scoutingterrein klein chemisch afval, bruin- en witgoed in te leveren. Dit is een service in samenwerking met de Gemeente Breda.

  Door SKOPP

  Tussen 10.00 en 14.00 uur kan iedereen aan het Moleneind 1 terecht met alle soorten huishoudelijke apparaten met een stekker en klein chemisch afval.

   

  Het is goed voor het milieu om afval te scheiden. Vandaar dat u altijd al op het scoutingterrein terecht kunt met uw oud papier, glas, textiel, plastic en frituurvet.

   

  127.650 kilo

  Blijf uw afval goed scheiden en breng uw oud papier naar het scoutingterrein. Hoe meer u brengt hoe groter de opbrengst voor de Prinsenbeekse verenigingen. Tot en met augustus is er al 127.650 kilo gebracht. Met uw medewerking gaan we ook dit jaar de 200.000 kilo weer halen. 

   

  Tip: probeer uw lege dozen klein te maken voordat u ze bij ons in de container gooit. Brengen dus dat gescheiden afval - inclusief uw oud papier - naar het scoutingterrein, Moleneind 1, te Prinsenbeek. Dank voor uw inspanning. Het terrein is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 19.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.

  Woensdag 04 september 2019
  PrinsenbeekafvalGemeente BredaAfvalservicehuishoudelijke apparatenklein chemisch afval
  Reacties