Groenrijk 728 sept
 1. Eerste wedstrijden Bikse Biljart Bikkels

  De competitie op het grote laken is weer begonnen en het derde team van de Bikkels is als beste gestart. Thuis bij Cafe Den Hoek in Zundert wisten Wim op bord 1 (0,52) en teamleider Theo op bord 4 de winst te pakken. Patrick en Cees kwamen enkele caramboles tekort.
  Eerste wedstrijden Bikse Biljart Bikkels
  (Foto: Bikse Biljart Bikkels)

  Het eerste team verloor bij Amorti Zevenbergen met 3-5. Ad met 0,49 ging voor de winst, Marc speelde gelijk en Wim en Piet waren in mindere doen en verloren.

   

  Het tweede team ging bij de Distel in Roosendaal ook met een 3-5 nederlaag naar huis. Huub speelde gelijk met 0,47 en Peter stelde zijn overwinning veilig met 0,625. Ad en Joop gaan volgende keer voor de winst.

   

  Tweede week

  In de tweede week was er de derby tussen Bikkels 1 en 3. Kopman Marc won met 25-22 van Sjef, Wim moest na 73 beurten zijn meerdere erkennen in Patrick (19-25) en Huub en Piet wonnen beiden voor het eerste. Waarbij Piet het hoogste avondgemiddelde behaalde met 0,46 in zijn partij tegen Theo. Het eerste bezet de 3e plaats, het derde de 7e plaats en het tweede was deze week vrij.

  Donderdag 16 september 2021
  Prinsenbeekbiljartcompetitie
  Eerste wedstrijden Bikse Biljart Bikkels
  (Foto: Bikse Biljart Bikkels)
  0
  Reacties