Groenrijk kerst 728
 1. Eén minuut gratis winkelen bij Jumbo

  Eén minuut gratis winkelen bij Jumbo Miegielsen in Prinsenbeek. Dat was de hoofdprijs van de Ladies Fair op de Nispenhoeve eind mei. Mohamad en Niveen Alhalwani waren de gelukkigen; zij mochten vanmiddag een snelle ronde door de winkel maken.

   

  Het geluksnummer van de loterij was eigenlijk getrokken door Jenny en Janneke Kavelaars van Café-Zaal ’t Veehandelshuis. Zij waren deelnemers tijdens de Ladies Fair op de Nispenhoeve en stonden naast het echtpaar Alhalwani, dat daar eigen Syrische gerechten aanprees. Jenny en Janneke vonden het een mooi gebaar om hun prijs aan hen te schenken.

   

  Mohamad was één van de eerste Syrische bewoners van de Eglantier en woont nu met zijn vrouw en kinderen Layan, Ismail en Dana in Breda, waar ze een nieuw bestaan opbouwen. Niveen is in Prinsenbeek ook actief met de Syrische aanschuiftafels voor het Keniaproject en heeft haar eigen cateringbedrijfje Middle Oost Keuken.

   

  Na een korte instructie raceten vader, moeder en kinderen vanmiddag om twee uur met hun winkelwagen door de supermarkt. Dit onder toeziend oog van de vrijwilligers van de Ladies Fair en de familie Miegielsen. De minuut was zo voorbij, maar ze hadden na afloop wel een mooie boodschappenkar vol. Op de kassabon stond €177,92. Met nog een bloemetje erbij feliciteerde Huub Miegielsen de winnaars met hun prijs.

   

  Afgelopen zondag werd kreeg Stichting Zwembad De Kuil de opbrengst van de loterij van de Ladies Fair overhandigd, een bedrag van €1.250.

  Woensdag 20 juni 2018
  PrinsenbeekJumboLadies Fair
  0
  https://www.prinsenbeeknieuws.nl/nieuws/dick-en-joke-elias-50-jaar-getrouwd/
  Reacties