Groenrijk 728 kerst
 1. Drie Linden Koppel Darttoernooi groeit

  In totaal 51 koppels uit de regio deden zaterdag mee aan het Drie Linden Koppel Darttoernooi, waarmee de tweede editie alweer groter was dan vorig jaar. Wesley en Erik schreven het toernooi op hun naam, terwijl het Beekse koppel Pieter en Leo de eerste plek in de B-ronde opeiste.
  • Winnaarsronde.
  • Verliezersronde.
  (Foto: Stichting De Drie Linden)

  Door Stichting De Drie Linden

  De theaterzaal van De Drie Linden was weer omgetoverd tot het 'dartpalace' van Prinsenbeek. Met wederom twintig dartbanen en een finalebaan was er ruimte voor de maar liefst 51 koppels. Om één uur ’s middags werd de eerste wedstrijdpijl gegooid. En tegen acht uur ’s avonds belandde de laatste in het wedstrijdbord op het podium. 

   

  Er werd gestart met poules en daarna waren de knock-outs. In de poules waren er al wat verrassingen, waardoor er een paar sterke koppels in de B-ronde belandden. Maar ook in de knock-outs waren er een paar spectaculaire verrassingen. Zo werden de winnaars van vorig jaar al vroegtijdig uitgeschakeld.

   

  In de kwartfinales werden ook stevige koppels als Ferry en Erik uitgeschakeld, terwijl het koppel Corné-Ricardo bijna voor een stunt zorgde door met 4-3 maar nipt te verliezen van de uiteindelijke winnaars Wesley en Erik. In de halve finales kwamen Peter en Alfred met 4-1 voor,  maar na een spectaculaire comeback van Johan en Joey moesten ze de wedstrijd alsnog afgeven met 5-4. 

   

  In de finale was het vaatje bij Johan en Joey leeg en wonnen Wesley en Erik met 5-2. In de finale van de B-ronde waren Leo en Pieter met 4 -1 te sterk voor hun vrienden Ruben en Dennis. De hoogste finish werd gegooid door John Seebregts, die deze opeiste met een 160 finish.

   

  Stichting De Drie Linden is zeer tevreden over dit toernooi, dat weer groter was dan vorig jaar. Ook in de regio weten ze het goed te vinden, en dat is natuurlijk mooi om te zien. De derde editie van dit Drie Linden Koppel Darttoernooi staat daarom alweer vast, en wel op 27 oktober 2024.

   

  Uitslag 

  A-ronde
  1e Wesley - Erik
  2e Johan - Joey
  3/4e Arwaldo - Michael
  3/4e Peter - Alfred
  5/8e Ferry - Erik
  5/8e Corné - Ricardo
  5/8e Mark - Jurgen
  5/8e Mike - Maikel

   

  B-ronde
  1e. Leo - Pieter
  2e. Ruben - Dennis
  3/4e Wesley - Remco
  3/4e Rens - Jeremy
  5/8e Devin - Glenn
  5/8e. Oskar - Marcel
  5/8e. Albert - Andre
  5/8e Gijs - Kees

   

  Hoogste finish
  160 John Seebregts

   

  Woensdag 01 november 2023
  PrinsenbeekdartDe Drie Lindenkoppeltoernooi
  • Winnaarsronde.
  • Verliezersronde.
  (Foto: Stichting De Drie Linden)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties