Trined 728
 1. Drie dagen feest Beek Vooruit 75 jaar

  Voetbalvereniging Beek Vooruit viert een jaar lang dat de Prinsenbeekse club 75 jaar is geworden. De spetterende afsluiting van het jubileumjaar is in het eerste weekend van juli. Dan is het drie dagen feest.
  Drie dagen feest Beek Vooruit 75 jaar

  Door jubileumcommissie Beek Vooruit

  Kort na de Tweede Wereldoorlog namen de slager, de onderwijzer en de postbode uit Prinsenbeek het initiatief om een eigen Beekse voetbalclub op te richten. Op 1 juli 1946 was het dan zover: de oprichting van de Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Beek Vooruit. Toen was er één elftal, nu zijn er ruim 60!

   

  Sinds 1 juli 2021 viert Beek Vooruit dus een heel jaar het 75-jarig bestaan. En dit wil de vereniging graag groots afsluiten, wat staat te gebeuren op sportpark De Heikant in het weekend van 1-2-3 juli 2022. Samen met alle leden en iedereen die Beek Vooruit een warm hart toe draagt.

   

  Vrijdag 1 juli

  We starten vrijdag met de jeugd van O13 en O14 op sportpark De Heikant. Zij hebben een stoer panna-knock-out-toernooi, waarna ze lekker friet kunnen eten. Kom vooral kijken naar dit leuke toernooi! Vanaf 20.00 uur kan de jeugd in de kantine van een vette party genieten. Sam Schreiner staat achter de dj-booth.

   

  Zaterdag 2 juli

  De zaterdag staat overdag ook in het teken van de jeugd. Voor de minipupillen tot en met O12 start de dag met Crazy Air-activiteiten, leuke voetbal gerelateerde spellen op luchtkussens. Tussendoor bakken de ouders lekkere pannenkoeken. Kom ook hier kijken en genieten van de lol die deze kids gaan hebben.

   

  De jeugd vanaf O15 tot en met O19 vertrekt rond half zes naar Polder Events in Wagenberg, waar ze leuke activiteiten in teamverband gaan doen.

   

  Vanaf 17.00 uur zijn alle mensen die Beek Vooruit een warm hart toedragen welkom in de feesttent op het parkeerterrein van Beek Vooruit. DJ Gabbi Nabbi zorgt voor een echt knalfeest. Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar. Wel even aanmelden via deze site (klik hier). Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus wij hopen op een grote opkomst.

   

  Zondag 3 juli

  Deze dag start om 10.00 uur met een mix-seniorentoernooi. Kom gezellig kijken! Om 13.00 uur speelt ons G-team een wedstrijd tegen Zundert. Kom hen dus vooral aanmoedigen. Na deze wedstrijd is de beurt aan de oud-spelers van Beek Vooruit. Zij spelen een gezellige pot voetbal. Vanaf 15.00 uur start DJ Robin de Craen de gezellige middag die tot een uur of acht duurt. De middag en avond worden extra leuk door het optreden van de Mont Blancs!

   

  De organiserende jubileumcommissie hoopt op een grote opkomst bij alle activiteiten. Meer informatie: klik hier.

  Donderdag 19 mei 2022
  PrinsenbeekvoetbalBeek Vooruitjubileumfeest
  Drie dagen feest Beek Vooruit 75 jaar
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.