Groenrijk 728 kerst
 1. Doe mee met de kerstmusical!

  Parochie Heilige Maria Magdalena is bezig met de voorbereidingen voor een leuke kerstmusical op 24 december. Een voorstelling gemaakt door en voor alle gezinnen uit Princenhage, Prinsenbeek en Effen. Iedereen - jong en oud - is welkom om mee te doen.

  Door bereidingsgroep Kerstmusical / Werkgroep Familiezondagen

  Dit jaar geen herdertjestocht met kerstmis, maar samen vieren en samen zingen tijdens een kerstmusical die we samen gaan maken. Het wordt vast een groot feest. We zijn al bezig met het voorwerk. De uitvoering is op 24 december in zowel de kerk van Princenhage als die van Prinsenbeek.

   

  Het verhaal gaat over engelen én natuurlijk over de geboorte van Jezus. Het wordt in ieder geval spannend en grappig af en toe. Wie houdt er niet van zingen, toneelspelen, zich verkleden, muziek maken, dansen of een decor bouwen? Na de herfstvakantie starten we met een drietal repetitiemomenten.

   

  Daarbij zullen verschillende workshops worden gehouden, namelijk zang, dans, toneel, muziek en decor. Je zult hier de komende tijd nog meer van horen. Houd de media, nieuwsbrieven en website van de parochie goed in de gaten. Je kunt je ook alvast aanmelden voor meer info door de QR-code te scannen.

   

  We hopen dat veel kinderen, jongeren en volwassenen mee gaan doen. Het wordt een musical voor het hele gezin, dus niet alleen kinderen maar ook hun ouders. Iedereen mag meedoen. Aanmelden kan via deze link (klik hier).

  Maandag 25 september 2023
  PrinsenbeekPrincenhagekerstmusicalparochie Heilige Maria Magdalena
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties