1. De Kuil vanaf zaterdag open

  De Kuil vanaf zaterdag open
  Zwembad De Kuil opent komende zaterdag 22 juni de poorten. Vanaf 10.00 uur is iedereen weer welkom voor een nieuw zwemseizoen in het natuurzwembad aan de Weimersedreef in Prinsenbeek.

  Tot en met 18 augustus is het zwembad bij goed weer dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op de website van De Kuil wordt elke ochtend kenbaar gemaakt of het zwembad die dag open of gesloten is. Toegang tot 4 jaar is gratis. Vanaf 4 jaar vraagt Stichting De Kuil een bijdrage van € 0,50.

   

  Activiteiten

  Ook komend seizoen staan er alweer verschillende activiteiten gepland op het terrein van het zwembad. De eerste is komende zondag 23 juni, dan vindt hier namelijk voor het eerst de Summer Edition Ladies Fair Prinsenbeek plaats.

   

  Verder is het op 29 juni bij De Kuil Nationale Modderdag. Op dezelfde datum is hier ook de zeskamp van de Jeugdraad Prinsenbeek. De Kuil in Concert is op zondag 30 juni en het Pitt Festival op zaterdag 21 september. Hou de komende periode website, Facebook en Instagram in de gaten voor meer informatie.

   

  Vrijwilligers

  Lijkt het je het leuk om één of meerdere dagdelen bij De Kuil mee te draaien, geef je dan op als vrijwilliger. Je kunt zelf bepalen welke dag en welk dagdeel je wilt helpen. Na aanmelding ontvang je een online planning waarop je kunt zien welke dagen en dagdelen nog vrij zijn.

   

  Badmeesters

  Ben je nog op zoek naar een zonnige vakantiebaan en ben je in het bezit van Zwemvaardigheid 1 en/of een Lifeguard-diploma? Meld je dan aan als badmeester bij De Kuil. vrijwilligers@dekuilprinsenbeek.nl.

  Woensdag 19 juni 2019
  PrinsenbeekzwembadDe Kuil
  De Kuil vanaf zaterdag open
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.