Groenrijk 728 kerst
 1. DDL Bierfestival zoekt vrijwilligers

  Stichting De Drie Linden (DDL) organiseert op zaterdag 25 maart het zevende De Drie Linden Bierfestival. De organisatie is nog op zoek naar enkele vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een kraam de bezetten en bieren te serveren aan de bezoekers.

  Door Stichting De Drie Linden

  Het De Drie Linden Bierfestival vindt plaats op zaterdag 25 maart tussen 15.00 en 22.00 uur in de Jumbo Miegielsenzaal van de gelijknamige accommodatie aan de Heisprong in Prinsenbeek. Naast de lokale hobbybrouwers is er een mooie selectie van bekendere brouwerijen uit de regio. Daar bovenop is er bij de diverse andere kramen voor ieder wat wils, met allerlei bierstijlen.

   

  Vrijwilligers

  We zijn nog op zoek naar enkele vrijwilligers die het leuk zouden vinden om een kraam de bezetten en bieren te serveren aan de bezoekers. We werken hierbij met twee shifts, met een middag- en de avondploeg. Als je interesse hebt om te helpen dan kun je contact opnemen met Judith Verhoef (info@bierenborrels.nl). Als vrijwilliger krijg je van ons een entreepakket cadeau, zodat je voorafgaand of na afloop ook zelf kunt genieten van onze lekkere bieren!

  Donderdag 09 maart 2023
  PrinsenbeekStichting De Drie Lindenbierfestivalvrijwilligers
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties