1. Concert Amor Musae ‘Breda 75 jaar vrij’

  “Amor Musae” verzorgt op zaterdag 19 oktober een groots opgezet concert in de Grote Kerk in Breda. Thema is ‘Breda 75 jaar vrij’. Iedereen is welkom.

  Door Amor Musae

  Dit jaar herdenken we dat het 75 jaar geleden is dat Breda op 29 oktober 1944 - én het toen nog zelfstandige Beek op 30 oktober 1944 - na een reeks donkere oorlogs- en bezettingsjaren werden bevrijd. Dit door de soldaten van de Eerste Poolse Pantserdivisie, onder leiding van generaal Stanislaw Maczek. Een euforische gebeurtenis voor de inwoners van Breda en van het toenmalige Beek, én voor hun Poolse bevrijders.

   

  In het kader van de festiviteiten rond de herdenking van dit roemrijke, historische feit geeft “Amor Musae” op zaterdag 19 oktober een groots opgezet concert, aanvang 20.15 uur, met als thema ‘Breda 75 jaar vrij’. En wel in de Grote Kerk van Breda. Dé locatie met dé ideale ambiance voor dit feestelijke concert. Een concert met sprankelende vocale en orkestrale muziek, die alle registers van het menselijk gemoed bespeelt.

   

  Een bijzonder concert in nauwe samenwerking met de Koninklijke Zangvereniging Breda’s Mannenkoor, onder leiding van Hans de Wit, en met medewerking van de solisten Wilma Bierens (sopraan) en Mei-Lin Bos (viool). De algehele muzikale leiding is in handen van Frans van Dun.

   

  Kaarten à €17,50 (incl. garderobe en pauzedrankje) zijn nu al verkrijgbaar:

  • Via www.amormusae.nl. U ontvangt uw e-tickets direct na betaling (iDeal of creditkaart).
  • Door telefonisch te reserveren op 076-5414847. Uw reservering wordt eerst definitief na betaling binnen 14 dagen op NL64RABO 0142 5908 43 t.n.v. penningmeester Amor Musae, onder vermelding van het aantal kaarten en uw naam. De kaarten kunnen dan op de dag van het concert worden afgehaald aan de kerk.
  • Aan de kerk op de dag van het concert, indien (nog) voorradig.
  Zondag 14 juli 2019
  PrinsenbeekAmor MusaeGrote Kerk BredaBevrijdingconcert
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.