Groenrijk 728 sept
 1. Competitie Rikclub De Swaen van start

  Na bijna anderhalf jaar pakt Rikclub De Swaen in Prinsenbeek de speelavonden weer op. Komende woensdag 15 september gaat de nieuwe rikcompetitie van start. Iedereen is welkom om mee te doen, ook voor een enkele avond.
  Competitie Rikclub De Swaen van start
  (Archieffoto)

  Door Jos Ermens

  Begin maart 2020 zou onze veertiende rikavond plaatsvinden in het altijd gezellige café De Swaen. Anton Knijnenburg leek dat seizoen onbedreigd op de eindoverwinning af te stevenen. Al weet je dat bij hem nooit zeker met al zijn vakanties tussendoor, waardoor hij vaak weer op de valreep zijn kansen vergooit.

   

  Helaas liep het anders zoals we allen weten, maar nu bijna anderhalf jaar later is het eindelijk weer zo ver: een nieuwe rikcompetitie gaat van start, het veertigste seizoen alweer.

   

  Jos Janssen, die alle voorgaande negenendertig seizoenen van de partij was,  heeft de negentien rikdata weer keurig met De Swaen afgestemd. En ook zoveel mogelijk rekening gehouden met de rikdata in ‘t Veehandelshuis, want er zijn immers fanatieke rikkers die aan beide competities meedoen.

   

  Hopelijk is woensdag bij onze eerste rikavond om 20.00 uur weer iedereen van de partij. Alle liefhebbers zijn van harte welkom, ook al kun je maar een enkele keer komen, geen enkel probleem. Er is een dagprijs, je betaalt € 2,50 per avond en verder gaat het toch vooral om de gezelligheid. Moet je trouwens niet bij Jos Smits aan tafel zitten, want die kan chagrijnig zijn als het even niet gaat met de punten. Ook niet bij Jan Moerkens als je op tijd thuis wilt zijn trouwens.

   

  Hieronder het schema van rikseizoen 2021-2022:

   

  15 september

  22 december

  23 maart

  29 september

  5 januari

  6 april

  13 oktober

  19 januari

  20 april

  27 oktober

  2 februari

  4 mei

   10 november

  16 februari 

  18 mei

  24 november

  9 maart

   

  8 december

  16 maart (ivm carnaval)

   

   

  Dinsdag 14 september 2021
  PrinsenbeekDe Swaenrikken
  Competitie Rikclub De Swaen van start
  (Archieffoto)
  0
  Reacties