1. Clubkampioen-schappen Kuatsu

  Clubkampioen-schappen Kuatsu
  Wie worden dit jaar de clubkampioenen van JV Kuatsu? Dat gaan de judoka’s komende zondag 26 mei uitmaken tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen van de judovereniging.

  Door wedstrijdorganisatie

  Alle judoka’s zullen in poules worden ingedeeld, zodat iedereen meerdere wedstrijdjes kan doen. Na deze wedstrijden is er voor de hogere banden (vanaf blauw) ook nog een kata-competitie. Het uitvoeren van de verschillende kata’s (stijlvormen) is de laatste tijd sterk in opkomst als competitievorm in het judo. JV Kuatsu heeft op dit gebied regionaal en landelijk al verschillende prijzen behaald. 

   

  De kampioenschappen vinden plaats in de grote sporthal van De Drie Linden. We beginnen om 09.00 uur en verwachten om 13.00 uur klaar te zijn.

   

  Alle familieleden, bekenden, vrienden en vriendinnen zijn van harte uitgenodigd om de judoka’s aan te moedigen en om meer over de mooie judosport te weten te komen!

   

  Sponsoring

  Kuatsu bestaat al bijna 55 jaar en houdt al bijna even lang haar jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit kan zij dankzij de steun van de sponsoren. JV Kuatsu dankt voor deze kampioenschappen opnieuw haar sponsoren, maar zoekt ook naar nieuwe hulp.

   

  U kunt ons helpen tijdens deze wedstrijden. Hiervoor bieden wij de volgende mogelijkheden:

  - Voor 25 euro wordt de door u aangeleverde banner achterin de zaal gehangen. Heel het publiek kan uw reclame zien hangen en wordt zo bekend met uw bedrijf. (Dit is voor de huidige sponsoren van Kuatsu gratis mogelijk);

  - Voor 50 euro kunt u een wedstrijdmat sponsoren. Uw bedrijfsnaam wordt omgeroepen voor, tijdens en na de wedstrijden en fans, ouders, grootouders en meer familie en vrienden van de judoka's fotograferen uw bedrijfsnaam tijdens de wedstrijden. Uw naam raakt bekend en is zichtbaar. Let op: er zijn maar vier wedstrijdmatten!;

  - Voor 100 euro kunt u het prijzenpodium sponsoren. Uw naam wordt omgeroepen en u krijgt bekendheid omdat u op veel privéfoto's zal verschijnen. Let op: er is maar één prijzenpodium!

   

  Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u met ons contact opnemen via cc@kuatsu.nl.

   

  Vrijdag 24 mei 2019
  Prinsenbeekjudojudovereniging Kuatsuclubkampioenschappen
  Clubkampioen-schappen Kuatsu
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.