Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Cheque wijkentoernooi tennis voor de Sint

  Het Goede Doelen Wijkentoernooi van Tennisvereniging Prinsenbeek was al in april, maar de overhandiging van de winnaarscheque van driehonderd euro van wijk De Neel kon pas afgelopen weekend plaatsvinden. Die was namelijk bestemd voor het Sinterklaas Comité Prinsenbeek.
  Cheque wijkentoernooi tennis voor de Sint
  (Foto: Rick Muller)

  De Neel had het sinterklaascomité als goede doel gekozen, en dan is het natuurlijk wel mooi als de Goedheiligman zelf die cheque in ontvangst kan nemen. Dat gebeurde zondag in De Drie Linden, waar hij aanwezig was bij vier sinterklaasshows voor de kinderen van Prinsenbeek. Teamcaptains Ingrid van Gurp en Arthur Römer overhandigden daar de door TV Prinsenbeek beschikbaar gestelde cheque aan Sinterklaas.

   

  Volgend jaar wordt er opnieuw gestreden voor de winst tijdens het Goede Doelen Wijkentoernooi. Waarbij de winnaars weer een mooi bedrag mogen schenken aan een door henzelf gekozen Prinsenbeeks goed doel. Het toernooi wordt dan gehouden op zaterdag 1 april. ‘Zet deze datum alvast in je agenda, zodat we er die dag weer een enorm succes van kunnen maken en een bijdrage kunnen leveren aan een goed doel in Prinsenbeek’, luidt de oproep van organisatoren Ruud van der Stelt en Rick Muller.

  Maandag 14 november 2022
  PrinsenbeekTennisvereniging PrinsenbeekSinterklaas Comité PrinsenbeekDe Neel
  Cheque wijkentoernooi tennis voor de Sint
  (Foto: Rick Muller)
  0
  [nexturl]
  Reacties